46

Протест за убитата и изхвърлена в куфар Ети, искат доживотен затвор за съпруга и баща му

Близки на убитата и изхвърлена в куфар Евгения Владимирова се събраха на протест пред Съдебната палата, като по-голямата част от хората влязоха в сградата и застанаха пред съдебната зала, в която Софийският градски съд (СГС) гледа делото срещу съпруга й Орлин Владимиров. Той е обвинен за убийството на Евгения Владимирова, която беше намерена в куфар.

Ивайло е съученик на Орлин Владимиров и каза пред БГНЕС, че протестира с искане за доживотен затвор за него и баща му Пламен Владимиров. "Не искаме да ги пуснат след 15 години и да се разхождат сред нас", категоричен е той.

"Моите искания са доживотен затвор без право на замяна. Той е опасен за обществото, този психопат и баща му", заяви Седрик, който е бил колега и приятел на Ети.

"Щастлив ли си сега?" С тези думи майката на Евгения посрещна в залата Орлин Владимиров.

"Кои сте вие да убивате? Кой ви даде това право?" попита Капка Чорбанова съпруга на мъртвата си дъщеря Орлин Владимиров и баща му Пламен.

"Поставихте петно на детето за цял живот. Без майка и с баща убиец. Защо не ме погледнеш", обърна се тя към доскорошния си сват. "Не смееш защото си виновен", продължи жената, пише 24chasa.bg.
 
Пред залата, както и в нея, имаше много близки на убитата Евгения. Същинското дело ще тръгне на 17 януари. Съдия Вера Чочкова отхвърли искането на адвокатите на Орлин и Пламен делото да бъде върнато на прокуратурата и да се глада на закрити врата. 

Над 2 млн. лв. са гражданските искове на близките на Евгения към Орлин и Пламен Владимирови. Отхвърлена беше само издръжката, която Орлин трябва да плати на 6-годишното им общо дете с Евгения. Тя беше изчислена от представителя на момченцето в размер на 75 хил. лв. до 2034г., когато той ще навърши пълнолетие.

Припомняме, че на 12 ноември 2021 г., след едномесечно издирване, тялото на Ети беше открито в куфар в хвостохранилище край Перник. Нейният съпруг и обвиняем за жестокото убийство Орлин Владимиров обяви, че жена му е изчезнала и дори се включи в издирването й, а неговият баща Пламен Владимиров е помогнал за укриването на трупа на снаха си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?