71

Прокурорският син драскал фашистки надписи в килията

Прокурорският син рисува фашистки надписи в килията. Бил арестант, преместили го в Бобов дол. 

19-годишният Васил Михайлов, който е син на прокурор от Перник и вече близо 8 месеца е задържан за хулигански прояви, е преместен от Софийския затвор в затвора в Бобов дол, пише "24 часа".

Това стана ясно на делото от Софийския районен съд, на което се решава неговата мярка за неотклонение. За преместването на Васил съобщи прокуратурата. Причината е, че рисувал в килията фашистки надписи. Влизал в конфронтация с другите затворници, имал грубо отношение към администрацията. Също така Васил се бил и с друг арестант, докато бил в ареста на булевард "Г. М. Димитров".

Преди време се твърдеше, че това е бил Георги Семерджиев, но го отрекоха. Адвокатите на Васил пък поискаха по-лека мярка за неотклонени, защото вече бил прекалено дълго в ареста, което било несправедливо. Самият той също помоли да се прибере у дома. Сега съдът решава.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Кози рог

Кози рог

11.02.2023 | 12:08

Такива педи-комплексарчета директно в лудницата, вързан при най-строг режим.Пуснете го,и ще гледате сеир...за който ще съжалявате.

Отговори
2 0
Мръсници!

Мръсници!

09.02.2023 | 13:20

Фашизмът няма да мине в Европа! В България също!

Отговори
9 0
Маргатита

Маргатита

09.02.2023 | 14:08

Знаете ли, малко е гордея с народа ни - та Източна Европа и ния не бяхме ли по същия сценарий както в Украйна - и тук се пренаписа историята, и тук, 30 години се подхранва русофобията и сатанизиране на Русия и фаворизирането на Америка, и тук имахме църковен разкол/помните ли Фори светулката/, и тук се събаряха паметници, и тук има "Луков марш" и т. н., НО народът ни устоя и все още обича и вярва на Русия!!

Отговори
7 7
До горната

До горната

09.02.2023 | 22:01

Тоя като го гледаш (и тейко му) да ти прилича на Свободен човек, каквито са Украинските герои? Или по-скоро кандидат за Вагнер..? А?

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?