49

Прокуратурата: Катастрофата в Бургас е целенасочен и умишлен акт

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев определи действията на шофьора на автобуса с мигранти, който катастрофира и уби двама полицаи, като "съзнателен целенасочен умишлен акт". По думите на Чинев в случая не може да се говори за действие по непредпазливост.

С оглед на сложността на случая и големия обществен интерес следователи поемат огледа на местопроизшествието, заяви Чинев.

По първоначална информация в автобуса са пътували 48 нелегални мигранти, а самото превозно средство не е напускало пределите на страната ни. Работи се в посока задържането на шофьора. Има лице, чието установяване тепърва предстои.

Окръжният прокурор добави още, че предстоят да се вземат крути и решителни мерки за справянето с проблема с нелегалната миграция през страната.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Бог да прости горките хора!

Бог да прости горките хора!

25.08.2022 | 08:54

Фирма Virginia - N 25.08.2022 | 08:13 Бог да прости горките хора! Загинали са при изпълнение на служебния си дълг! А нека сега разкостят фирма Вирджиния - Н - ИЗ ДЪНО!!! В памет на загиналите и за назидание на каналджиите! И дано шофьорът-убиец да се разприказва и да се види докъде стигат пипалата на каналджийската МАФИЯ НАГОРЕ!!!!!!

Отговори
5 1

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?