46

Познати на починалия Ангел Христов: Прекрасен човек. Не знаехме за Интерпол

Жители на Дупница го определиха като прекрасен човек, за когото не са знаели, че се издирва.

В този час бе обявено опелото на Ангел Христов в храма "Свети Георги Победеносец", но днес стана ясно, че няма да има такова. Причината е разследването, което се води в момента по изясняване на обстоятелствата как Ангел Христов се е озовал в България. Мъжът се издирва от 2012 година, когато след като му беше повдигнато обвинение за участие в престъпна група за рекет, той напусна страната заедно с Пламен Христов. Двамата са известни като братя Галеви.

Хората в Дупница знаеха, че Ангел Христов е починал и говореха, че ще има опело. Някои останаха разочаровани, че то няма да се състои. Районът около църквата бе почистен, а тревата бе окосена от общината.

"Чух, че се отлага погребението. Радиото ми каза, аз не знаех", сподели жител на града.

"Чудесен човек, познавах го, не сме знаели за шарлатании, беше прекрасен гражданин на Дупница. Тези златни кубета на църквата ги направиха те. Не сме знаели, че са били издирвани от Интерпол. Скоро не сме го виждали, къде да го видим", коментира гражданин на Дупница.

От МВР започват две разследвания. Едното е да се установи как Ангел Христов е влязъл в България, без да бъде забелязан, а другото разследване е да се провери дали има нарушения и защо районната полиция в Кюстендил не е разбрала, че Ангел Христов се е върнал в България.

От прокуратурата също водят две разследвания едното е да се установи дали наистина 53-годишният мъж, който е починал в дома си, е наистина Ангел Христов, както и да се установят причините за неговата смърт.

По информация на Bulgaria ON AIR няма следи от насилие по тялото. То е откарано в съдебна медицина в София за аутопсия. Няма информация в страната да е влязъл човек с името Ангел Христов. Това може да е станало с чужди документи и чужда самоличност. 

В село Ресилово продължава да има кола на жандармерия, но съседите не казват дали някога са виждали Ангел Христов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ни чул Ни видял Обаче видни Отечественофронтовци Бил добър

Ни чул Ни видял Обаче видни Отечественофронтовци Бил добър

04.06.2023 | 19:27

Прекрасен Маймуняк Плод на любовта на Тошо Правешки Станко Тодоров Боко Боков Мирчо Спасов Андрей Луканов Анжел Вагенщайн Иванчо и Тошко Славкови Разни Румени Руменовци даже и Гечевци и още плеяда чиииииифутски търтей лежали на гърба на Българският трудов народ И днес синовете им и внуците им са се впили като кърлежи и смучат последните капки кръв от телата на уморения отруден Български Народ благодарение на такива ДОБРИ натрупали мускулна маса като четирикрилни гардероби добитъци пазещи от погледа на Българина как се извършва Голямото лапане Цяла България пропищя от тях и знае Тия хрисими деца на природата нищо не знаят От инфармационото затъмнение ли иде това или от цензурата дори и лична

Отговори
7 2

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?