71

Последна версия: Има ли връзка между атентата срещу Гешев и убийството на Къро

Нивото на престъпността в Южна Африка е висока и явно Къро е засегнал нечии интереси, посочи адвокат Рангелов

Няма основание да се прави връзка между атентата, извършен срещу главния прокурор Иван Гешев на 1 май и убийството на Красимир Каменов-Къро и семейството му в Южна Африка. Това мнение изрази адвокат Людмил Рангелов пред bTV за убийството на бизнесмена в ЮАР.


Красимир Каменов-Къро

 

Той не очаква никакво развитие и никакъв резултат по отношение на поръчители и извършителите на престъплението.

Нивото на престъпността в Южна Африка е висока и явно Къро е засегнал нечии интереси, посочи адвокат Рангелов.

Според него Къро не е една от най-големите фигури в подземния свят.

Тихомир Стойчев, бивш директор на Централната служба за борба с организираната престъпност, добави, че ако службите не започнат да подслушват политиците, все повече ще ставаме свидетели на такива убийства в други държави. Стойчев очаква да има и повече информация по случая.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Къро вика Киро

Къро вика Киро

26.05.2023 | 14:15

шорошляци, марш в ЮАР на демокрация и капитализъм!

Отговори
0 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

26.05.2023 | 12:51

Разчистване

Отговори
1 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

26.05.2023 | 12:51

ДЕЦАТА са Ж и ви

Отговори
1 0
Стефан Гамизов

Стефан Гамизов

26.05.2023 | 10:12

Първите жертви на войната кой ще е новият главен прокурор и кой ще властва над България вече са налице. Къро и жена му са застреляни в ЮAР във военна по същество операция в стил ЧВК “Вагнер”. Много жертви, включително едно от децата му, се съобщава. Това навежда на мисъл, че руснаците и другарите им южноафрикански комунисти се намесиха пряко в избирането на главен прокурор в България, защото без властта там такова убийство няма как да стане. Румен Радев дължи пълно обяснение час по час, минута по минута, какво е вършил и с кой се е срещал в ЮАР. Най-заинтересовани от това кой ще е нов главен прокурор са Румен Радев, руснаците и руските български проксита, за да се прикрие извършеното в България през последната година на война, както и да имат репресивен инструмент в София и за в бъдеще. Трябва да отбележа, че и през последните два месеца ЮАР е база на енергийната организирана престъпност, която там провежда тайна координация с руснаците, за да се възобнови АЕЦ “Белене” с французи. И така, спешно, даже критично: 1. Редовно правителство на всяка цена и без министри на ГЕРБ. 2. Процедура за отстраняване на Радев веднага след това. 3. Смяна на шефовете на служби от новото правителство без значение на истериите на Румен Радев, който още ще е на власт, които ще последват с откази за издаване на укази за назначаването на нови шефове несвързани с руската диктатура и него, след което провеждане на масивна контраразузнавателна операция с отстраняване на всички свързани с руснаците. 4. Реформа не, а реформация на съдебната власт. 5. Пълно консолидиране на относително нормалните партии и българи върху основната цел свързана с прогонване на мръсната престъпна руска диктатура и нейните проксита от българските дела. Стефан Гамизов

Отговори
13 3
обективен

обективен

26.05.2023 | 10:18

Стефане, много добре ти работи фантазията. Не е лошо да се прегледаш при психиатър.

Отговори
6 8

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?