1939

Полицията е задържала трети бус с мигранти преди катастрофата на АМ „Тракия”

Трети бус с мигранти на АМ „Тракия” е задържала полицията в неделя, съобщи NOVA. В него са пътували 45 нелегални мигранти. Двама души са били задържани и разпитани.

Превозното средство е установено минути преди катастрофата на друг бус край Чирпан. В него бяха превозвани 46 чужденци, като един от тях е загинал при удара с мантинелата. Шофьорът избяга.

По-късно полицията откри празен бус край Перник, за който се смята, че е тръгнал заедно с другите два. Те били предвождани от пилотна кола, чийто шофьор беше задържан край Велинград. Мъжът отрича да има общо със случая.

Предстои да бъде установено каква е връзката между трите случая.

Повече гледайте във видеото.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

27.02.2023 | 09:58

И СПЕШНО ПРОМЯНА НА ЗАКОНА : ХВАНАТ КАНАЛДЖИЯ ДОРИ САМО С ПОГЛЕД ПЪТЯ ДА Е ПОКАЗАЛ В ЗАТВОРА ЗА МИНИМУМ 10 ГОДИНИ....ИМУЩЕСТВОТО ОТНЕТО ДО ПОСЛЕДНИЯ ЛЕВ ....НЯМА ДЕЦА НЯМА ЖЕНА...ХВАНАТ ЗАМИНАВА ВСИЧКО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА.... ТРАНИЧНАТА БРАЗДА ЕЖЕДНЕВНО РАЗОРАВАНА КАКТО БЕШЕ ПРЕДИ 60 ГОДИНИ С КОН И ВСЯКА КРАЧКА С ПАТРУЛИ....

Отговори
1 0
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

27.02.2023 | 09:56

ПРЕДЛАГАМ НА МИНИСТЪР ДЕМЕРДЖИЕВ ДА ПОИСКА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЕДНА СБОРНА ЕВРО ГРАНИЧНА ОХРАНИТЕЛНА РОТА..КОЯТО ДА Е НА РОТАЦИЯ ЗА ПО 2 МЕСЕЦА......ЗАКОНИТЕ ПО КОИТО ДА РАБОТИ И ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ДА СА ЕВРОПЕЙСКИ..... ЩЕ СЕ ПО.СЕРАТ НАШИТЕ И ЧУЖДИ КАНАЛДЖИИ....

Отговори
1 0
комунист

комунист

27.02.2023 | 08:45

Писах ли Ви ,че има редовна авто линия Турска граница София. Контролира се от МВР.Случайници не се допускат.

Отговори
3 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?