71

По искане на Белгия: Акцията в офиса на Настимир Ананиев - срещу банда за пране на пари и дрога

Самите белгийци са посочили кои офиси да бъдат проверени. Заедно с имената на фирмите белгийците са посочили и техните собственици. Именно така в документите попада името на Настимир Ананиев. 

 

Контрабанда и трафик на дрога, както и организирана престъпна група и пране на пари. Това е причината за акцията в офисите в София, поне един от тях е на Настимир Ананиев, пише "24 часа".

Операцията е по искане на белгийската прокуратура. Претърсвания тя и изземванията са с разрешение на съда. Самите белгийци са посочили кои офиси да бъдат проверени. Споменали са, че става дума за контрабанда на психотропни вещества, както и незаконен приход от търговията с тях. Притавнено на българското законодателство престъпленията са еквивалентни на престъпна група, трафик на дрога и пране на пари.

Заедно с имената на фирмите белгийците са посочили и техните собственици. Именно така в документите попада името на Настимир Ананиев. Не е указано обаче той да бъде задържан. 

Засега в операцията няма задържани. Участват полицията, Софийската градска прокуратура и жандармерията. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
10 коментара
Нойзиту, Ицето, Белославчето, Калинчето

Нойзиту, Ицето, Белославчето, Калинчето

10.04.2024 | 22:18

@@@Наздраве!

Отговори
0 0
Тошко Африкански

Тошко Африкански

10.04.2024 | 15:27

Ето откъде са пачките на пудела!

Отговори
1 0
Шарлатанин

Шарлатанин

10.04.2024 | 13:24

сър ,като цялата пpokoпиевска банда.

Отговори
7 1
Делян Пеевски

Делян Пеевски

10.04.2024 | 12:59

Глупости. По мое искане. Каква ти Белгия? :)

Отговори
1 2
Любен Дилов-син от ГЕРБ-СДС

Любен Дилов-син от ГЕРБ-СДС

10.04.2024 | 12:44

„Аз смятам, че трябва да изразим кетегорично отношение, една нарочна декларация, в която да констатираме, че и белгийската прокуратура не е реформирана и също като един Васил Иванов Кунчев да заявим, че след като реформираме нашата прокуратура, ще реформираме и прокуратурите на други поробени народи“.

Отговори
4 1
Сигналът срещу Настимир Ананиев е подаден от белгийски служби

Сигналът срещу Настимир Ананиев е подаден от белгийски служби

10.04.2024 | 12:41

Не от нерефеормираната българска полиция и прокуратура, както казват колегите от ПП-ДБ. Явно е имало данъчни измами през партньорите, с които той е работил, които са се занимавали, забележете, с транспорт и логистика. Това обяснява защо Настимир драпа всеки път да е в комисията по транспорт, видимо за да може да си развива незаконния бизнес, но белгийците това са го хванали

Отговори
10 1
ПП-ДБ би трябвало като Матросов на амбразурата да го защитят

ПП-ДБ би трябвало като Матросов на амбразурата да го защитят

10.04.2024 | 12:39

Така, както защитават секретаря на МВР, който е сниман с едни пуделчета и едни пачки, както защитават Бойко Рашков, който не знае кой му идва на рожден ден и изненадан, че някакви трафиканти са му били на гости, не знае, че са го снимали с пудела в заведение, както защитават Кирил Петков, който излъга за канадското си гражданство, както защитаваха Гюров. Имат традиция в защитаване на шашави хора

Отговори
11 0
Димитър Благоев-дядото

Димитър Благоев-дядото

10.04.2024 | 12:24

Когато влязат в затвора всички корумпета от последните 35 години начело с Тиквоглавестия евроатлантик и Шиши и ПП и ДБ само тогава народа ще се избави от тези продажни политици мекерета краварски подлоги еничари съсипали България... дотогава Шенген през крив макарон ще гледаме

Отговори
11 8
кочина

кочина

10.04.2024 | 12:44

Истината е че комунистите не получиха заслуженото . Виждаме че във всички тежки престъпления особено свързаните с финанси са замесени комунисти и техните наследници. Решението е забрана на комунисти и наследниците им до пето коляно да заемат отговорни държавни постове.

Отговори
8 1
жоро

жоро

10.04.2024 | 12:51

Това е бухалка от ГЕРБ за изборите!!!

Отговори
5 7

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?