71

Първа СНИМКА на полицая, обвинен за убийството на психолога Нав

Прокуратурата поиска постоянния арест на Румен Тонев, обвинен, че е убил психолога Иван Владимиров. От държавното обвинение посочиха, че психологът е убит с един изстрел. Известният психолог Иван Владимиров - Нав бе убит след съседски скандал в София.

Със заповед на началника на Пето Районно управление на полицията в София е разпоредена проверка заради убийството на психолога Иван Владимиров, съобщиха по-рано от МВР.
 

Снимка: Bulphoto

По искане на Софийска градска прокуратура (СГП) Софийски градски съд (СГС) взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 52-годишния Румен Тонев., обвинен за убийството на Иван Владимиров, съобщиха от прокуратурата.

Тонев е привлечен към наказателна отговорност за това, че на 08.02.2023 г. около 22.30 ч. в гр. София, ул. „Черковна“, умишлено убил 45-годишния Иван Владимиров, като го прострелял в областта на лицето със законно притежаван пистолет.

Досъдебното производство е образувано на 09.02.2023 г. в условията на неотложност. С прокурорско постановление Тонев беше задържан за срок до 72 часа.

Съдът сподели доводите на прокурора, че са налице достатъчно доказателства, които водят до извод за обосновано предположение за съпричастност на обвиняемия към деянието, за което е привлечен в това качество. 

Съдът прие, че е налице и реална опасност той да се укрие и да извърши друго престъпление, поради което определи като подходяща най-тежката мярка за неотклонение.

Определението на съда не е окончателно и може да бъде обжалвано пред Софийски апелативен съд.

Мъжът беше доведен в съда по искане на градската прокуратура. В съдебната зала стана известно, че Тонев е реабилитиран.   


От държавното обвинение посочиха, че психологът е убит с един изстрел. Известният психолог Иван Владимиров - Нав бе убит след съседски скандал в София. 

Със заповед на началника на Пето Районно управление на полицията в София е разпоредена проверка заради убийството на психолога Иван Владимиров, съобщиха по-рано от МВР.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Стига Юдейски лъжи Писна ни

Стига Юдейски лъжи Писна ни

11.02.2023 | 15:57

Ние Българите се гордеем със такива Българи ликвидирали поне един Юда Търтей киснещ във студията на Юдейските медий и облъчващ ни са своята Юдейска наглост как и за какво да живеем или да не живеем Юдейски културтрегери познати ни от времето на куманизама и цоциализама като активни борци против капитализъма и фашизъма на а днес първи капиталисти като това Юдейско купеле забогатяло от миене на чиний и каращо Мазерати

Отговори
0 3
Електра

Електра

23.02.2023 | 04:51

Ти също си психопат с психични отклонения като убиеца на Иван Владимиров.Познавам убиеца от малък си беше смахнат и откачен.налагаше тормоз на тези които са по-слаби от него.Проблема е в това ,че още тогава родителите му не са взели мерки

Отговори
0 0
Горд Българин който не мие чинии

Горд Българин който не мие чинии

11.02.2023 | 14:48

Какъв красавец Какъв Българин Какъв борец срещу мазно Юдейско робство Такива Българи ни трябват Непремерими към мазната Юдейщина кипреща ни се от ТВ студия ефир и медий

Отговори
1 2
Животно, какъв да го наречеш такъв.!?

Животно, какъв да го наречеш такъв.!?

11.02.2023 | 13:48

То не е задължително,само физическо убийство,, можеш да убиеш човек и по друг начин, точно,, психологически,,,...,, болни мозъци, психопати,,..... била.,учена или учен,,.....,, Човек е равно на изрод,,.....!

Отговори
2 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?