46

Откриха с хероин майката на 3-годишното дете, убито от взрив на бойлер

Майката на детето, починало в Русе, е открита с хероин след инцидента, съобщиха от полицията.

На 29 март, около 15:30 часа е получен сигнал за възникнал пожар в жилище на втори етаж в блок 305 в русенския квартал „Чародейка“. На адреса са изпратени екипи на пожарната и органите на реда. Първоначалната информация беше, че детето е загинало вследствие на изгаряния, получени след взрив на бойлер.

Пожарникарите са евакуирали 3-годишното момче, което е било в жилището само. То е отведено в болница, но впоследствие е получена информация, че е починало. Към момента на пожара майката не е установена в апартамента. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група и е извършен оглед. Започнато е разследване. Майката на починалото дете - 35-годишна жена, е била установена от униформените снощи, около 18:00 часа. В нея е открит полиетиленов плик с около 1,1 грама хероин.

Случаят е документиран и работата по двете разследвания продължава под надзора на прокуратурата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Нещастна пропаднала наркоманка!И тая си погуби детето,защото го е оста

Нещастна пропаднала наркоманка!И тая си погуби детето,защото го е оста

30.03.2023 | 18:30

Оставила само вкъщи с гръмнал бойлер(изобщо не е знаела какво прави),за да ходи да се дрогира.На тия боклучки защо въобще господ им е дал деца,не знам?!Тая ще се досъсипе сама,детенцето й какво й е виновно,че майка му(въобще не е майка)не знае на кой свят се намира и за какво въобще диша?Пълна разруха,е гати боклуците!!!Отиде си невинна душица,ангелче!Заради една пачавра!!Бог да прости душата на детенцето!Погубен живот,и нейния няма да е до много още.

Отговори
6 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?