2374

Откриха амфетамин в колата на Семерджиев, повдигат му още едно обвинение

При втори оглед на колата, с която Георги Семерджиев блъсна и уби две момичета на столичния бул. "Черни връх" е открит амфетамин. Това обяви по БНТ зам.-директорът на НСлС Ясен Тодоров. Заради това предстои на Семерджиев да бъде повдигнато още едно обвинение.

Той нито потвърди, нито отрече дали в автомобила е имало други пътници, но вече е доказано, че след катастрофата полицайката Симона Радева и още двама души са помогнали на Семерджиев да се укрие.

"Наистина е учудващо, че това лице има над 50 наказателни останоения и не му е връчено нито едно, учудващо е, мче от 10-11 юни той се издирва, а ние го намерихме за половин час", коментира Ясен Тодоров.
Ясен Тодоров заяви, че са иззети всички видеозаписи в района на катастрофата, както и около дома на Семерджиев. Зам.-директорът на НСлС призова ако има очевидци на катастрофата, да се свържат със службите, за да дадат показания.

Основното при това престъпление ще бъде доказване на авторството на деянието - кой е управлявал автомобила. Както виждате, пред съда той вече си е изградил някаква защитна версия - че е отвлечен, че не е управлявал той. Благодарение на бързите действия на разследващите събрахме доказателства, които убедиха съда за момента и го накараха да направи основателно предположение, че Георги Семерджиев е извършител на престъплението
В дома му са открити както вещи, свързани с катастрофата, така и съвпадение на ДНК. Едно от откритите доказателства маратонка

"На видеозаписа се вижда как той бяга с маратонка на левия крак, а десният е по чорап. Предполага се, че дясната маратонка е изпаднала в колата по време на катастрофата, а в дома му е открита другата"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тъй ще да е, вервайте!

Тъй ще да е, вервайте!

13.07.2022 | 08:47

Джипът е имал твърде развит изкуствен интелект и сам е самонатиснал газта си до 200+ км в час! А бедният Жорко в това време се е чудил защо и кой го отвлича... Тъй ще да е, вервайте! 09.07.2022 | 18:59 Джипът е имал твърде развит изкуствен интелект и сам е самонатиснал газта си до 200+ км в час! А бедният Жорко в това време се е чудил защо и кой го отвлича...

Отговори
6 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?