49

Отцепиха трафика от морето заради тежката катастрофа с двама загинали полицаи в Бургас

Най-вероятно патрулката със загиналите двама полицаи при жестоката катастрофа в Бургас е опитала да спре автобуса с мигранти. Това е една от версиите за тежкия инцидент на най-оживеното кръстовище "Трапезица" в морския град, който се случи около 5 сутринта.

Автобусът не се подчинил на стоп палка да спре след като преди това е бил преследван от униформени. Заради голямата скорост шофьорът не е успял да вземе завоя и се е врязъл в полицейската кола.

Инцидентът става на най-оживеното кръстовище в Бургас, през което минава целия трафик за Южното Черноморие.

Автобусът идвал от Созопол по посока в Бургас. Засега не е ясно колко врече е бил гонен от униформените преди да влезе в кръстовището. Помляната патрулка идвала за подкрепление на колегите си. Преди да се вреже в нея автоблусът помлял два павилиона в пешеходната маст на кръговото кръстовище. По чудо няма други жертви заради ранния час на катастрофата. Добре че е била пасарелката над пътя, по която работниците минават, за да отидат на работа в промишлената зона наблизо, коментират бургазлии. На близо има и бензиностанция на "Лукойл", която е на входа на кръстовището.

Автобусът, превозващ мигранти, е с обозначение "Virginia-M" с обозначение за возене на екскурзианти.

Още не се знае колко е точният брой на превозваните в автобуса мигранти, но сред тях със сигурност има пострадали, тъй като някои от тях били превозвани в багажното отделение, което е изкорубено от удара. Сред чужденците има и много младежи, виждаше се и жена.

До час към мястото на инцидента се очаква да пристигне вътрешният министър Иван Демерджиев.

Заради тежката катастрофа трафикът от южните курорти към Бургас временно е отцепен от полиция.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
С кого е свързан ПЕТКО НАЙДЕНОВ КОСТОВ?

С кого е свързан ПЕТКО НАЙДЕНОВ КОСТОВ?

25.08.2022 | 08:18

ВИРДЖИНИЯ - Н ЕООД Статус Активен ЕИК/ПИК 201917420 Регистрация по ЗДДС Да - BG201917420 от 2012-02-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор) Дата на регистрация February 15, 2012 13:44 Наименование ВИРДЖИНИЯ - Н Оборот 163,000 лв. оборот за 2019 г. Служители 6 служители към 2019 г. Правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД) Седалище адрес БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, бл. 21, вх. Б, ет. 6 Има 32 фирми на този адрес виж фирмите Предмет на дейност ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВ... прочети още Управители/Съдружници Управител: ПЕТКО НАЙДЕНОВ КОСТОВ (свързан с 3 фирми) Едноличен собственик на капитала ПЕТКО НАЙДЕНОВ КОСТОВ (свързан с 3 фирми) Капитал размер 10 лева (10 лева внесен)

Отговори
5 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?