46

Остава в ареста Георги, обезобразил 18-годишната Дебора

Георги Георгиев, който нападна 18-годишната Дебора Михайлова, остава в ареста. Това реши Окръжният съд в Стара Загора.

26-годишният мъж обжалва оставането си в ареста. Той е обвинен за посегателство срещу 18-годишната си бивша приятелка. Тя е със счупен нос и 400 шева по тялото, след множество прорезни рани.

„Не съм отправял заплахи и не съм запознат с делото”, каза в съдебната зала заподозреният за обезобразяване на Дебора Михайлова с макетен нож Георги Георгиев. „Моля да ми смените мярката с по-лека! Имам малко дете, което се нуждае от моята подкрепа. Не съм се укривал и ще се явявам на всички призовки”, каза още пред съдията обвиняемият.

Прокуратурата обаче настоя обвиненият да остане в ареста.

Защитникът адв. Петко Кънев посочи, че това е „класически пример как не трябва да функционира съдебната система”. По думите на юриста има сериозен обществен и медиен натиск за задържане на клиента му на всяка цена. Защитникът на Георгиев призова съдът да се абстрахира от общественото мнение и да постанови решение по убеждение.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Мандрата за “независимост” на съдиите ни доведе дотук-хората протестир

Мандрата за “независимост” на съдиите ни доведе дотук-хората протестир

09.08.2023 | 18:06

Протестират,а те се хилят.Портретната снимка на съдийката е повече от красноречива.Това е перверзия!Те на кого са съдии?-на народа,на насилника?

Отговори
2 0
Многострадална Геновева

Многострадална Геновева

09.08.2023 | 14:34

сами си ги избират, после ревът и се оплакват, а га ядяха кИфтетата и големия хамбурски не рИваха!

Отговори
1 2
Като всеки чииииифут сараф На едро На едро

Като всеки чииииифут сараф На едро На едро

09.08.2023 | 13:02

Ко Каза 400 ПОРЕЗНИ РАНИ Абе ти да нямаш три декара кожа Бя Ти чииииифутско уродче тия цифри от сарафлъка ли ги вадиш Заем на 400 процента лихва ли даваш Ей така на едро На едро

Отговори
2 7
Правописът!

Правописът!

09.08.2023 | 14:21

Правописъъъът и моралътъът! Отчайващ ДЕФИЦИТ!

Отговори
3 1
Дядо Коце

Дядо Коце

09.08.2023 | 12:52

Много красиви и интелигентни жени се забъркват с примати и шебеци с лъскави коли и синджири на врата. Последствията винаги са ужасяващи повечето са омъжени и не смеят да се оплачат. Счупил й нос 400 порезни рани сега в ареста се сетил за дъщеря си. Остригана като хулиганка е наистина голямо унижение. Кажи ми кои са ти приятелите да ти кажа какъв си -гласи поговорката.

Отговори
5 2
Но дори и при тази обективна истина,

Но дори и при тази обективна истина,

09.08.2023 | 14:30

момичето-жертва има нужда от нас, от помощ и защита! А онзи връзохраненият да е мислил, че има дете ПРЕДИ да върши садизъм! Сега е КЪСНО да се офлянква, пък дори и адвокатите му да го подучват на тез морафети! Че и засмян, та весел. Ще видим кой ще се смее последен!!! Крайно време е да отпаднат мотиви на жалби на арестувани и/или осъдени "имам дете, жена, болни родители, болни приятели, болни учители, болни съседи..."!!! Със закон да се забранят тези мотиви, ЗАЩОТО и жертвата има близки (родители, семейство, приятели, съседи)!!! Но главорезът, когато е отнемал здраве, живот, достойнство, психика НЕ е мислел за близките на жертвата!!! Така, че СТИГА с този смехотворен хуманизъм към садисти, убийци, насилници крадци, престъпници, криминалета!!! Хайде, чак толкова ПРАВА не са им нужни! А една по-здрави сопа, че "по кротце, по благо и с повечко кютек"!!!

Отговори
3 1
адв. Балтиев

адв. Балтиев

09.08.2023 | 12:36

По-добре малкото му дете, да живее по-далеч от тоя психопат. Като, е толкова загрижен за малкото си дете, защо не си е стоял при него да го обгрижва а, е отишъл да се прави на хирург и фризьор над беззащитното момиче. Да го тикат в дранголника и тва е. Адвокат Балтиев е строг но, справедлив!

Отговори
7 1
Прав си адвокате!!!

Прав си адвокате!!!

09.08.2023 | 14:37

На 100% си прав!!! Детето му или вече е ставало свидетел как дебелакът потупва майката му или предстои да стане свидетел на такава грозна и ужасяваща сцена!!! Такива, ако изобщо излязат от затвора, трябва да се подложат на доброволна кастрация или на задължително лечение за балансиране на биохимията им и психиката им. Насилниците, подобно на вечно депресираните хора, са определено с много объркана биохимия и хормони!!! Това се знае вече над повече от 40-45 години!!! Затова има и подобни практики за насилниците: или доброволна химическа кастрация, или лечение нон стоп (със задължително периодично явяване на медицински прегледи)!!!

Отговори
3 1

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?