71

Обрат: Разследват отвличане на Ивана

Преди време тя отново е изчезнала и била открита на гарата в Благоевград с момче

 

По повод изчезването на 17-годишната ученичка Ивана Георгиева от Дупница, Районната прокуратура - Кюстендил, териториално отделение Дупница, е образувала досъдебно производство за противозаконно лишаване от свобода на непълнолетно лице. ДП е образувано още на 23 февруари, ден след като Ивана изчезва, допълниха от прокуратурата.

В случай на изчезнал човек, това е стандартен член от НК - за отвличане, по който се образува разследването и дава една първоначална рамка, коментираха юристи. Ако в хода на събиране на доказателства, се появят съмнения, че е възможно да се касае за друго престъпление, досъдебното производство може да се преобразува по друг член.

В случая обаче все повече съмнения се появяват, че ученичката вероятно е или отвлечена, или пък доброволно се крие сама някъде. Вече седми ден издирването й не дава резултат и дори и полицията има съмнения, че може да не се намира на територията на общината. Заговори се, че дори може момичето да е изведено и извън страната.

Преди време тя отново е изчезнала и била открита на гарата в Благоевград с момче. 

По разследването са разпитани множество свидетели -  учители, съученици, родители, както и много граждани, уточниха от държавното обвинение, предаде 24chasa.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
И за КО

И за КО

28.02.2024 | 21:55

Ша го отвличат туй бостанско плашило Сигур да пази бостана от гаргите

Отговори
0 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?