71

Ново 20! Насинената жена на пернишкия прокурор: Не съм бита, паднах ВИДЕО

Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах. Това твърди съпругата на Бисер Михайлов, обвинен в побой и майка на Васил Михайлов, също обвинен в побой.

 

Проговори съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен за побой над нея. Биляна Михайлова, която в момента се намира в болница, отрича да е жертва на домашно насилие. Разказва, че среднощният конфликт между нея и съпруга ѝ е обикновен битов скандал.  

„Добре се чувствам. В момента съм в болница. Оставиха ме под наблюдение за известно време, но нямам някакви оплаквания“, заяви Михайлова пред NOVA.

Насиненото око тя отдава на удара от падането, като е имала лек оток, който впоследствие е преминал надолу към окото.  Михайлова категорично отрича да е от побой. 

Според Биляна случилото се с мъжа ѝ е семеен скандал. „Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство“, твърди тя.  

Запитана как един обикновен битов скандал е стигнал до полиция и прокуратура, Михайлова обяснява: „Нашата дъщеря беше в банята по това време и след като чула нашия ескалирал спор - се е обадила на 112.“

Жената разказва, че не е имало очевидци. „Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах и оттам ми е тази травма на главата“, твърди тя.

Михайлова е категорична, че мъжът й не е посягал и не я е удрял.  

„Не съм губила съзнание, може би от силния адреналин, от емоциите, които изпитах по време на този скандал. След това дъщеря ми, когато извика полицията и  дойде линейка  - просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но сега вече осъзнавам какво се е случило и не съм губила съзнание. 

Не съм свидетелствала срещу съпруга си. Дадох обяснения, които ви разказах и на вас. Казах им, че не си спомням някои неща, за които впоследствие осъзнах, че нямам загуба на памет, и си ги спомних много добре“.

Михайлова допълва, че не я е страх от съпруга й и не е това причината да не свидетелства срещу него, като дори е готова отново да живее с Бисер Михайлов. „Не смятам, че съпругът ми е опасен, за да живеем под един покрив. Мисля, че станалото между нас може да се поправи. Да го разрешим ние между нас, не пред медиите и държавата“, допълни съпругата на бившия прокурор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
12 коментара
Следващият път с нейното мълчание,ще й пеят опелото и ще остави децата

Следващият път с нейното мълчание,ще й пеят опелото и ще остави децата

15.10.2023 | 11:46

Си без майка.Синът й вече е деградирал индивид,побойник и престъпник като баща си.Горката й дъщеря!

Отговори
3 0
истината

истината

14.10.2023 | 19:32

подхлъзнах се в банята и ме удари налъма то окото.....чудесно....ще падаш още дълго в банята докато не се сетиш да си кажеш истината....

Отговори
4 0
Отец Григорян

Отец Григорян

14.10.2023 | 18:11

Приятели, ясно за всички е, че тази жена е жертва на домашно насилие! Ясно е и, че жалкият й съпруг се е правил на мъж! Ясно е и, че какъвто бащата, такъв е и синът! Че бил прокурор не значи нищо! Много добре знаем как се раздават дипломите на килограм в Симеоново! Най-ярък пример е бившият му началник Гешев Иван! Ясно е също, че Пародията Сарафов ще сложи чадър и над двамата! И, ако ще има някакво възмездие, то ще е на улицата да си намерят майстора! Но нека попитаме др.Сарафов - сложил ли е чадър над зависимата от алкохол, шмъркане и пафкане на Марихуанки щерка на Симеон Две, княгиня, контеса, баронеса и дукеса Калина?! Утре същата може да хукне неадекватна пак с автомобила си да търси папагали, котета и кучета, и пак да стори беля! И то много по-сериозна! Тогава ли ще се разсъни И.Д.Гл.Пр.Сарафов?!

Отговори
6 0
Следващият път

Следващият път

14.10.2023 | 18:07

Ще я изнасят от къщата студена с краката напред. Пада й се.

Отговори
6 0
Биляна

Биляна

14.10.2023 | 15:36

На мъжа ми не му се даваха пари за сенки и ме гримира

Отговори
7 0
Ямболското Гоче, един Букър обслужващ персонал

Ямболското Гоче, един Букър обслужващ персонал

14.10.2023 | 15:31

Путин_ я хвърли!

Отговори
2 0
Хм…

Хм…

14.10.2023 | 12:22

Жената просто я е страх. Направили са и предложение, на което не може да откаже, като в “Кръстника”.

Отговори
10 0
Сребролюб Мангизлиев

Сребролюб Мангизлиев

14.10.2023 | 10:41

Душица златна... Разбирам я... Тя не може да обвини за каквото и да е този огромен претъпкан...банкомат

Отговори
16 1
така става

така става

14.10.2023 | 10:23

Бит и е бан не признава

Отговори
10 1
ясно

ясно

14.10.2023 | 10:22

Напълно възможно да е паднала върху десния и левия юмрък многократно.

Отговори
20 1
Гошо

Гошо

14.10.2023 | 11:56

Само в десния се е целила гадината!

Отговори
3 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?