2374

Непълнолетен с метална тръба заплаши и съблече друго момче ВИДЕО

Дете на 13 години е било нападнато във Варна от друго, по-голямо момче - също непълнолетно, което държало метална тръба в ръка, съобщи NOVA. Инцидентът е от четвъртък и според думите на пострадалия сцената се е разиграла в подлез, близо до стадиона, където тренира футбол в отбора на „Спартак” (Варна). До удари не се е стигнало. Момчето разказва, че нападателят го е накарал да свали екипа, с който било облечено.

 

„Веднага след случая детето беше на тренировка. То беше много разстроено. Цялата случка се е разиграла на фенска основа. За нас като клуб това не трябва да се повтаря. Искаме да алармираме за тази агресия. Не разполагаме с информация дали двете деца са се познавали. Полицията се надявам да вземе мерки”, коментира директорът на детско-юношеската академия на „Спартак” (Варна) Васил Петров.

Клубът излезе с официална позиция, в която изразява възмущението си и оказва подкрепа на своя състезател. От МВР обявиха, че нападнатото момче е разпитано в Детска педагогическа стая. Бащата на 13-годишното дете не пожела да застане пред екипа ни.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ваня

Ваня

07.10.2022 | 11:26

Колко паразитиращи и токсични индивиди има само, жалко за останалите. Липсват строги правила и наказания

Отговори
3 0
dimitar

dimitar

07.10.2022 | 10:04

Индустриалното земеделско финансиране е лично за всеки Аз съм маркетинг мениджър в международна финансова институция, специализирана в международни заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 1 000 000 евро при 2,5% годишно за вашите нужди, свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?