4232

Народното събрание за стикера на мис "Силикон": Това е копие, наподобяващо тези на служебните коли

Народното събрание изпрати официална позиция до медиите по повод стикера „Република България - Народно събрание”, който бе забелязан на видеоклип за шофиране с превишена скорост на "Мис Силикон" Катрин Йорданова. 

"Това е копие, наподобяващо стикер на служебен автомобил от гаража на парламента. Пропуските на личните автомобили на депутатите важат само за спиране на паркинга на Народното събрание. На тях има обозначен пореден номер, име и фамилия на народния представител и номер на автомобила",

посочиха от институцията.

 
Допълнителните подробности за изясняване на конкретния инцидент са от компетенцията на Министерството на вътрешните работи, допълват от парламента.

Още през януари „Мис Силикон” се похвали в социалните мрежи, че шофира луксозния си автомобил с 256 км/ч. Преди дни тя показа и как шофира с висока скорост в градски условия. Нейни бдителни последователи в социалните мрежи забелязаха, че на предното стъкло на автомобила има стикер „Република България - Народно събрание”. Днес при рутинна проверка Катрин Йорданова беше задържана от полицията, след като е дала положителна проба за наркотици, съобщиха от МВР, предаде dariknews.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
До парцала

До парцала

12.02.2024 | 19:51

Парцала в ареста !!!

Отговори
6 0
Любопитен

Любопитен

12.02.2024 | 19:44

В какво състояние е котето и?

Отговори
4 0
Мата Хари

Мата Хари

12.02.2024 | 19:08

Друг път копие!

Отговори
9 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?