71

Нападнаха Валя Ахчиева служители на болницата, издала смъртния акт на Геле

Телевизионен екип начело с разследващата журналистка Валя Ахчиева е станал обект на нападение в частната болница в Дупница.

Журналистката заедно с оператор днес отишли в частната болница в Дупница да разследват как е издаден смъртният акт на Ангел Христов-Геле. Докато търсели контакт с управителя д-р Ени Лефтеров, били нападнати от двама служители. Те започнали да блъскат оператора и журналистката, опитали се да счупят камерата на оператора, съобщава struma.bg., позовавайки се на свидетели. 

Журналистката потърсила помощ на тел. 112, на мястото са пристигнали криминалисти от РУ на МВР, като са отвели всички за показания за инцидента.

Ахчиева не е предизвикала с нищо нападателите, тя търсела управителя на болницата д-р Ени Лефтеров за коментар по случая „Ангел Христов-Геле“, но вместо управителя от болницата излезли двамата служители и започнали да дърпат камерата на оператора, да ги заплашват, като им заявили да се махнат от двора на болницата.

Интересът на медиите към частната болница е обясним, след като се установи, че д-р В. Бачев, който е от екипа на частната болница в Дупница, е издал удостоверението за смърт на Ангел Христов-Геле. Много въпроси около случая обаче все още са без отговор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Вуте

Вуте

07.06.2023 | 23:30

Американска колония!

Отговори
13 7
Западняк

Западняк

08.06.2023 | 03:27

Грешиш Вуте-сволоч. Миризлива кочина!

Отговори
9 5
Тошко

Тошко

07.06.2023 | 23:16

Нападали са .вместо да излезят и с вдигнати глави да обяснят или културно да се извинят че няма да дават изречения те се излагат . Значи има нешто не вред и тук. Мъни мъни мъни

Отговори
26 2
Диваци, сър!

Диваци, сър!

07.06.2023 | 22:53

Има такъв прост, долен и злобен народ!

Отговори
32 4
Западняк

Западняк

08.06.2023 | 03:28

По-скоро продажни слуги на мафията.

Отговори
18 2

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?