49

МВР шефът с доказателства за полицейски чадър в катастрофата със загиналия французин

"Имахме данни, че полицейска кола е била близо до катастрофата, предизвикана от Димитър Любенов.  Възложихме проверка на "Вътрешна сигурност". Оказа се, че полицейски автомобил се е движил по маршрута на поршето. Вероятно е спирал. Служителите са станали свидетели на катастрофата", каза вътрешният министър Иван Демерджиев по случая с разследването срещу полицаи, които имат участие в престъплението. 

"Двамата служители бяха задържани, взеха се данните от телефоните им и се предприеха действия. Прокурорът не позволи на служителите ни да предприемат действия по задържането им и забраниха да изнасяме данни, за да не пречим на разследването", каза още Демерджиев. 

 "После се оказа, че полицията прикривала полицаите. Нищо подобно. Беше образувано второ досъдебно производство за техните действия. Още на 30-и, когато сме докладвали на прокуратурата, те бяха отстранени и започнаха дисциплинарни производства", заяви Демерджиев. 

Очаквайте подробности!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Това е положението!

Това е положението!

05.10.2022 | 12:43

В мвр мафията има трудови договори! Лустрация! До крак!

Отговори
2 0
Дии

Дии

04.10.2022 | 20:51

Във всяка една банда има поне 1 полицай. В почти всяко престъпление има замесен и полицай. Полицаите по цял ден мислят от къде да краднат или кой да рекетират. И понеже имат много много свободно време, никакъв контрол над тях и им е обяснено че са безнаказани, че са безсмъртни, това е резултата.

Отговори
1 0

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?