71

Мистерията се заплита: Родителите на Ивана с първи думи за изчезването й

Изчезвала е за 2-3 часа, на гарата в Благоевград. Отидохме тримата заедно и тя се отдалечи, заяви майката на изчезналата гимназистка от Дупница.

 

Нямаме нова информация. Искаме да благодарим на всички, които се включиха.

Призоваваме всеки, който види Ивана, да подаде сигнал.

Това заяви майката на изгубената 17-годишна Ивана в Дупница пред NOVA.

"Предполагаме, че нещо се е случило. Може би е била ядосана. Поискала е да ми се обади, но не успях да помогна на детето си. Телефонът ми даваше заето. Това е било установено от полицията. Случайна жена пред Военна болница, Ивана е дошла, аз говорих с класната, която е искала да отида и да й взема раницата и якето", разказа тя. 

"Ядосали са я и е искала да си тръгне. Имала е заплахи за самостоятелна форма на обучение", допълни баща й.  

"Посещавали сме лекар, но все още не е диагностицирана официално. Не мога да предположа какво става със снимката в профила й. Киберспециалистите трябва да преценят. Тя има дрехи на Мики Маус, но не мога да съм категорична.

Правеше си клипчета за "Тик-Ток". Някакво момче й се е изплюло на косата, но аз не съм взела необходимите мерки. Якето й беше намерено, нейно е. Изчезвала е за 2-3 часа, на гарата в Благоевград. Отидохме тримата заедно и тя се отдалечи. 

Споделяла е за проблеми в училището, за любовни проблеми не е споделяла", каза майка й. 

Бащата на Ивана сподели, че е говорил с директорката преди време, след като Ивана е имала проблеми в училище, но твърди, че мерки не са взети категорично и детето му е продължавало да бъде тормозено в час. 

"Ако детето или някой около детето ни гледа, нека я върне. Никой няма да й се кара, няма да има последствия", сподели жената. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Потърпевша

Потърпевша

08.03.2024 | 11:49

Продали са я да ПРоституира в Европа

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?