71

Мистерията се разплете: Разкриха как е убит швейцарецът Удо Ланге

Задържане под стража за Борислав Панев. Това реши съдът. Той беше обвинен за убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге. От разпита на Елизабет Ланге, която е съпруга на убития мъж, става ясно, че Панев е замислял убийството от месеци.

Пред съда Борислав Панев се представи като заместник-управител във фирмата за производство на хляб на убития бизнесмен и отрече да има нещо с престъплението. Съдът обаче прие друго. На 11 август Панев издебнал Ланге в гаража му. Първо го зашеметил с електрошок. След това се качил на гърдите му, като му счупил няколко ребра и причинил кръвоизлив на белия му дроб. През това време притискал памук с хлороформ към носа и устата на бизнесмена.  

Първоначално се твърдеше, че Удо Ланге е починал от естествена смърт.

„По трупа няма външни следи от насилие, това е подвело разследващите. Затова при аутопсията се видя, че има проблем”, каза прокурорът Аделина Алексиева по NOVANEWS.

 
Убийството било планирано от месеци, разказала жената на Ланге пред разследващите. „Той ми каза, че не е участвал в това престъпление. Поискал е записи от камери къде се е намирал целия ден”, каза адвокатката на обвинения в убийството Детелина Попова.

Мотивът за престъплението остава личен, потвърди и съдът. Става дума за силните чувства на Панев към Елизабет Ланге. Решението за ареста може да бъде обжалвано.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Кривата сметка

Кривата сметка

17.08.2022 | 14:15

Убиецът е искал хем да челастри жена му на човека, хем да прилапа парите му...А сега - при Бай Ставри - строг, но справедлив!

Отговори
5 1
колегата бай Ставри вече отказва...

колегата бай Ставри вече отказва...

17.08.2022 | 17:59

Бедата е там, че др. бай Ставри вече отказва да осиновява нови дружки = ПИСНАЛО МУ БИЛО... Няма да е лесна самотата на единичната килия

Отговори
2 0
КУКУ

КУКУ

17.08.2022 | 13:44

Ковид-19, бил ли е ваксиниран?

Отговори
0 3
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

17.08.2022 | 10:53

при уж лошия СОЦ убийците получаваха смъртна присъда

Отговори
8 6
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

17.08.2022 | 10:52

и з р о д п с и х о п а т и ч е н у б и е ц

Отговори
6 2

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?