1553

Мистерията с Алена! Бившият я тормозел, МВР го издирва

Изчезналата преди повече от денонощие Алена Щерк дълги години се занимавала с танци, а преди няколко години започнала собствен бизнес. Заради пандемията обаче останала само фирмата ѝ в IT сферата.

С последния си приятел Алена Щерк е имала общ бизнес за внос на вина от Италия. По неофициална информация именно той е издирван след изчезването на Алена.

Мъжът е чужденец и не е изключено да е напуснал страната. Според нейни приятели, той често я притеснявал след като се разделили. Последно я издирвал на парти миналата събота.

Любомир Методиев е един от притеснените за съдбата на Алена нейни познати. "Доколкото ми е известно, в момента не са с него, защото той живееше извън София. Бяха заедно, след което като се разделиха и Алена заживя в "Бояна", коментира пред bgonair Любомир Методиев.

Той описа Алена като грижовен приятел и съвестен работохолик. Бизнесът ѝ винаги е бил легален и прозрачен. Близките ѝ не вярват това да е мотив за изчезването ѝ. "Никога не е парадирала с пари, с някакви притежания. Това ми звучи неестествено и нелогично", допълни Методиев.

За последно Алена е видяна приятел в петък късно вечерта. Била забързана и носела черен сак. "Предполагам, че е била до тях да си вземе някакъв багаж, но поради каква причина, не знам", каза още Любомир Методиев.

Автомобилът на жената е намерен в гаража на жилищната сграда, в която живее. Криминалисти правиха оглед за следи по колата.

Алена Щерк живее заедно с двете си деца, които са подали и сигнала за изчезването ѝ. Тя е имала и час в петък в танцова школа, където преподава, но не се е появила.

Приятели на Алена са започнали самостоятелно издирване.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
СЕКИ РАТА

СЕКИ РАТА

29.05.2022 | 05:46

ФАНА ЛИ ЧИФУТ ИЗВЪН ПОСОЛСТВОТО, ЩЕ ПЛАЧЕ ЗА БУХЕНВАЛД :)

Отговори
1 0
Богдан Попов

Богдан Попов

28.05.2022 | 22:25

Абе оставьте жената на мира. Тя знае какво прави.

Отговори
0 6
Грънча от ПОТ ТВ

Грънча от ПОТ ТВ

28.05.2022 | 21:47

и аз съм АйТи специалист, и си пия редовно хапчетата!

Отговори
4 4
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

28.05.2022 | 21:43

дано да е ЖИВА

Отговори
6 2

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?