1939

Кметът на Старосел разкри причината за инцидента с 6-годишното дете, което е в тежко състояние ВИДЕО

Кметът на Старосел Матея Гудев, който в понеделник блъсна с автомобила си шестгодишно дете, докато е пресичало улица в селото с дядо си, направи първи коментар пред NOVA  след освобождаването си от ареста.

„Вчера се случи изключително нелеп нещастен инцидент с детенце на 6 години, за който ужасно съжалявам. Съчувствам на Михаил и на родителите му, защото знам каква болка преживяват в момента и се надявам Михаил да се възстанови”, каза Гудев.

По думите му той не е употребил алкохол преди инцидента. „Имам стаж 40 и няколко години зад волана. Позволената скорост в селото е 40-50 километра в час. Когато погледнах напред, слънцето ме заслепи. Оказах първа помощ”, заяви още кметът на Старосел.

Той потвърди, че след случилото се е бил задържан за 24 часа. „Освободиха ме след преглед от Бърза помощ по здравословни причини. Оттук нататък се молим детенцето да е живо, здраво и да се оправи”, добави той.

Състоянието на шестгодишното дете е тежко, съобщи пред NOVA проф. Пенка Стефанова от УМБАЛ „Св. Георги”.

„Детето е в тежко състояние. То е с двустранни тежки изменения, контузионен бял дроб и с няколко счупени ребра. Състоянието му е много сериозно. Нещата прогресират. Рано е да кажем как ще свърши всичко. Дай Боже, и детето, и ние да имаме късмет”, каза тя.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Донка Тодорова

Донка Тодорова

20.07.2022 | 19:26

Само като погледнах тъпата му физиономия и гадни поглед разбрах,че този "кмет" е решил по всякакъв начин да излезе чистичък от ситуацията.Пък детето че е зле,със сигурност не го е еня.Важното е той да спаси кожата.Ако и този убиец го освободят,значи в България не само няма правосъдие,ами то е купено от мафиоти.Позор за такива като този"кмет"!

Отговори
0 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?