2374

Жестоко убийство в София: Мъж удуши с кабел приятелката си и я натъпка в куфар в гардероба

Поредното жестоко убийство на жена в София беше разкрито от криминалисти. Финландката Соня беше открита мъртва от полицията в гардероба на апартамент в столичния квартал "Лагера", където е живяла с приятеля си Томас.

Младата жена е била удушена с кабел от любимия си в неделя след скандал, че тайно харчи парите от сметката ѝ, за да залага на хазарт. След това я натъпкал в куфар, пише "24 часа", като се позовава на информация от сови източници.

Съдът остави Томас Тибел за постоянно в ареста. Компютърният специалист отрича да е убил приятелката си. 

Конфликтът между финландката и французина започнал две седмици преди полицията да намери тяло на Соня. Томас бил зависим от хазарта. Често проигравал парите си на спортни залози. 25-годишният мъж хакнал телефона на любимата си и получил достъп до банковата ѝ карта. От нея сенегалецът теглил пари и пазарувал онлайн.

Соня подала жалба в банката и без да подозира, че любимият ѝ я мами, му прехвърлила част от парите си. По-късно разбрала къде отиват средствата ѝ.

В деня на убийството тя била на работа до късно. Планирала да отиде на тренировка и да се срещне с приятелки. Това бил последният път, когато близките ѝ я виждат жива. С Томас се скарали, скандалът прераснал в побой. Мъжът грабнал кабел от стаята, увил го около врата на любимата си и започнал да я души. След това напъхал тялото ѝ куфар и го скрил в гардероба на апартамента.

Часове след убийството мъжът започнал да звъни на приятелките на Соня. Питал ги дали са я виждали. Пред тях обяснил, че телефонът ѝ бил изключен и нямал връзка с нея.

Организирал издирването на жената с приятелките ѝ. После подали сигнал в полицията. Томас дал обяснения пред криминалистите, бил видимо притеснен.  Полицаят се усъмнил и му предложил да отидат до квартирата им. В жилището нямало следи от влизане с взлом.

При огледа униформените забелязали тежък куфар в гардероба. Отворили ципа и от чантата се подал татуираният крак на Соня. 

По кабела, с който е удушена жената, са открити ДНК следи само от нея и от Томас.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Майна

Майна

13.05.2022 | 14:52

Радвам се че ку-вата е умряла. Щом си ЗООФИЛКА която се съвокуплява с НЕ-ГЪР това заслужаваш . Смъ-рт . Нека всички други деградирали изврътени ку-ви зоофилки да го видят и да им е за урок

Отговори
1 0
нещо Грънча цитираше Лавров, че всеки е урод в Русия ли

нещо Грънча цитираше Лавров, че всеки е урод в Русия ли

13.05.2022 | 13:45

а то в Булгариста не стигат местните, а и чуждестранни само идват!

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?