46

Жената на разстреляния Иво Андреев: Безсънието се върна след убийството на Нав

Не го познавах, но бях шокирана от това, че случаят е толкова идентичен. Преживях отново всичко, което ми се случи в първите дни след убийството на мъжа ми. 

Това разказа пред Нова телевизия жената на Иво Андреев, който бе разстрелян от бивш военен на Женския пазар в столицата, по повод сходството с убийството на психолога Иван Владимиров-Нав, което разтърси цяла България само преди броени дни.

"Безсънието се върна, след като гледах интервюто на Иван, в което той коментира случаят на Иво. За първи път от тези 3 месеца изпитвах гняв. Знаех за стадиите на тъгата и се чудех защо не изпитвам гняв, но сега се отприщи с цялата си сила", разказва тя.

По нейните думи, са подадени страшно много жалби преди убийството, в това число към няколко различни институции. Говорено е с адвокати и медиатори, но съседите са отказали да съдействат. 

"След като този човек веднъж ме нападна физически, бяхме с часове в Районното и получихме становище, че не може да бъде образувано следствие. Кварталният в пряк разговор с Иво го посъветва да си купи тийзър, който по време на убийството беше в джоба му", споделя тя.

Тя разказва и за фаталния инцидент:

"Слязох по стълбите и видях Иво в кръв, беше в безсъзнание и дишаше. Той се запъти с много бавна крачка към мен и ми каза, че аз съм следващата. Замахна с юмрук да ме удари и излезе от кооперацията. Детето беше самичко горе и спеше.

За мен беше най-важно да дойде линейка но тя не идваше. Иво спря да диша малко преди да дойдат медиците", припомня си тя за трагичния инцидент.

Според нея убийството е било планирано. В момента тя живее при родителите си, страхува се и не може да се върне в апартамента си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
бе то хубаво

бе то хубаво

14.02.2023 | 05:13

оставка на цЕлото МВР....да се пържат в Ада убийците...и прочее...ама ако жертвите бяха въоръжени ,убийците им бая щЕха да се замислят,преди да извадят оръжието и да стрелят,щото щеше да има ответен огън и не се знае,кой кого......???? е затова требе да се легализира носенето и използването на огнестрелно оръжие,па да видим тогава......

Отговори
2 1
истината

истината

13.02.2023 | 08:34

истината за тези зверства е че са извършени от бивши крепители на комунистическата властах , които счетаха себе си за недосегаеми. а живота на обикновения човек за незначителен все едно е мравка или комар .Те запазиха оръжита си и чувствтото си на недосегаемост защото полциата е рмията са старите муцуни.единственокоето оже да донесе нормалност в обществото се нарича ЛУСТРАЦИЯ

Отговори
4 0
Георги

Георги

12.02.2023 | 20:29

Оставка и на бездействащото МВР !

Отговори
10 2
Яна

Яна

12.02.2023 | 20:26

Двама изроди убиха невинни хора, защото няма съд и прокуратура! Няма! До тук ни докараха всички работещи там ! Да изгният в Ада с убийците!

Отговори
12 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?