3906

Извънредни новини за убийството на Нотариуса: Сигналът за убийството е подаден със закъснение ВИДЕО

Мартин Божанов-Нотариуса е имал имоти в Гърция. Колко – ще установим коректна цифра. Имаме данни за един, който е с големи мащаби. Това съобщи Любомир Николов, директор на СДВР.

 

Сигналът за убийството е подаден късно. От камерите, заснели убийството, се вижда, че сигналът е подаден около 50 минути по-късно. Съпругата му тогава го е констатирала. Свидетелите не са сигнализирали органите не МВР“, добави той.

„Извършваме действия за събиране на данни във връзка с конкретни предполагаеми извършители, мястото, от което е произведен изстрелът и какво е оръжието“, посочи Николов.

„Установяваме лица от близкия кръг, с които ще работим, за да се ориентираме в житието и битието на лицето, за да изведем по-коректни версии, по които да работим приоритетно“, допълни директорът на СДВР, цитиран от bTV.

Според него е възможно част от лицата, организирали убийството, да са напуснали страната.

„Разполагаме с оперативни данни, че той фиктивно владее доста имоти, но на негово име или на неговите фирми – имотите са единици. За г-жа Божанова разполагаме с данни, че тя е придобила къща извън София. Извършено е претърсване и изземване в имота“, подчерта той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
СдС Чумата все още е жива

СдС Чумата все още е жива

02.02.2024 | 22:37

В англо-краварската кочина, пардон - колония е страшно вече да се живее.

Отговори
1 2
Таня

Таня

02.02.2024 | 16:24

Защо харчите народни пари за този мафиот.Никой не убиват без да си е заслужил.

Отговори
11 1
tutyu

tutyu

02.02.2024 | 16:17

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни!-----> mub.me/bioex

Отговори
0 3
Уили

Уили

02.02.2024 | 14:26

Отново възниква въпроса - защо са спирани делата срещу убития? КОЙ е разпъвал чадър над него, та чак и съпругата му да назначат в редиците на МВР. Не е ли много съмнително, че никой не говори кога, по времето на КОЙ председател на МС са ставали събитията около "тъмното" му минало? А фактите ни насочват към едно 12 годишно корумпирано управление на ОПГ ГРОБ! Дали "нотариуса" не е бил от близкото обкръжение на Асфалт паша в годините на "ИПОН" ? Сигурен съм, че информацията, която тепърва ще излиза ще бъде прецизно "филтрирана" в това направление. Но, струва ми се, това е съдбата на всички мафиоти! Неговата ликвидация може би е закъсняла, но хубавото е. че се случи! Такива изроди са непоправими. Но устата му вече е затворена и НЯКОЙ вече е спокоен! А КОЙ е този някой - вероятно няма да узнаем!

Отговори
28 1
България

България

02.02.2024 | 16:42

си остава смрадлива кочина, управлявана от свински мутри.

Отговори
8 2
Шерлок Холмс

Шерлок Холмс

02.02.2024 | 14:04

Да не излезе ,че жена му е съучастник и поръчител на екзекуцията!Като нищо може заедно да е влезка във връзка с някакъв любовник и за да му вземат парите и имотите са го екзекутирали !

Отговори
17 2
Юрката

Юрката

02.02.2024 | 21:56

И на мен ми мина през ум, че булята може да е решила да започне новая жизнь, ама от благоприличие се въздържам.

Отговори
4 0
Кочо Паламарката

Кочо Паламарката

02.02.2024 | 22:40

Кой ли ще роши в скоро време катериичока?

Отговори
2 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?