4020

Издирването на Брендо продължава

Няма данни Брендо да е присъствал лично по време на заверката на документа във врачанското село Тлачене.

Пълномощното от името на Евелин Банев, изготвено в кметството на врачанското с. Тлачене е с дата отпреди година и половина, а именно от май 2022г., предаде МВР.

Още тогава са били предприети оперативни действия за изясняване дали той е присъствал лично по време на заверката на документа при кметския наместник. Резулатът от разследването сочи, че няма категорични данни той да е присъствал лично.   

През 2018 година Брендо беше обявен за международно издирване от българските власти, които не го откриха на адреса му, за да го отведат в затвора. От тогава местонахождението му е неизвестно. В Румъния той има 10-годишна присъда за наркотрафик, а в Италия е осъден на 20 години затвор по аферата "Кокаинови крале".

Издирването му продължава.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
zzzz

zzzz

11.11.2023 | 17:24

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами-~~~~---- https://min.lc/diabexin

Отговори
0 0
Комшията

Комшията

11.11.2023 | 16:58

Стига сте писали лъжи и глупости. Издирвали Брендо. Много добре знаят къде е И вие журналистите много лъжите в последно време. Станахте като тях

Отговори
2 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?