49

Има ли чадър над извършителя на три убийства в с. Лозен?

„Искам да попитам има ли някакъв чадър от 8. Районно управление върху извършителя на убийствата в с. Лозен“. Това каза Станислав Сираков, братовчед на първата жертва в селото.

Софийският градски съд днес ще гледа мярката на обвиняемия за двойното убийство в Лозен.

Вчера стана ясно, че убийствата на 18-годишна ученичка и на 27-годишен мъж, са извършени с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвите начин.

 За престъплението е задържан 34-годишният Чавдар Бояджиев. Той е направил пълни самопризнания, разказал е и за друга негова жертва от с. Лозен – убийството е извършено миналата година.

„Последните дни се разбра, че има съществени пропуски по делото. Вече се знае, че е направил пълни самопризнания, че убийството не е по непредпазливост, както се водеше досега. За мен стои въпросът защо е освободен“, коментира Сираков пред bTV във връзка с първото убийство – на неговата братовчедка.

Снощи жители на с. Лозен се събраха пред кметството на селото в памет на двамата убити младежи и с искане за справедлив процес. Протестите ще продължат, призоваваме и за национален протест, каза още роднината на първата жертва. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Яна можеше да е жива!

Яна можеше да е жива!

07.08.2023 | 09:14

Оставка на Гешевата ДЖУКОНДА Зартова!

Отговори
22 2
Лозен-втора Цалапица

Лозен-втора Цалапица

07.08.2023 | 09:03

Справедлива присъда за убиеца!

Отговори
26 1

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?