49

И пиле не може да прехвръкне в Самоков заради бити полицаи

Мащабна полицейска операция се провежда в Самоков. Причината е осуетен опит за проверка на автомобил от служители на РУ Самоков и възникнало напрежение в сряда вечерта. По неофициална информация двама полицаи са били нападнати. Единият е удрян в лицето, а другият – в тялото.

Около 21:30 в сряда полицията е спряла кола. Хората в нея са отказали да се подчинят на полицейско разпореждане. Възникнало е напрежение между полицаите и пътуващите в автомобила, които са били от Самоков. По информация на NOVA в колата е била открита дрога. Имало е размяна на удари и се е стигнало до арести.

По-рано се появи информация, че в случая е замесен мъж – Трайчо Василев, известен с прякора Пиже. Той е познат на органите на полицията и прокуратурата. Засега тази информация не се потвърждава.

През октомври 2015 г. Василев и доведеният му син нападнаха екип на NOVA. Тогава на Василев беше повдигнато обвинение за хулиганство, а доведеният му син беше обвинен за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Малко преди 8 часа тази сутрин в полицейското управление в града влезе директорът на Жандармерията Тодор Гребенаров. Засега няма официална информация за задържани, но тази сутрин екипа на NOVA, който е пред РУ Самоков видя, че полицията води двама души под конвой.

В операцията участват полицейски сили от ГДНП, ГДЖСОБТ, СДВР и ОДМВР-София. Засега не се съобщават повече подробности.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
в руски сайт

в руски сайт

16.06.2022 | 14:56

гледах как американски полицай застреля дементна бабичка с нож, извикали го, отиде, позвани на вратата излезе нейна близка и бабата, а тоя тъ_пак и повтаря само: хвърли ножа, и я гръмна с няколко изтрела, близката й реве ... И това камерата е на гърдите му, не е като по холивудските филми!

Отговори
1 0
Бай Тошо

Бай Тошо

16.06.2022 | 14:49

Това в САЩ няма как да стане, ще са позастреляни, но в соросоядски Булгаристан, даже и демокрацията не е по оригинал на менторите им!

Отговори
1 0
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

16.06.2022 | 09:28

Тез наште апашунги са нивинни ...пуснете ги ве, шарифи! Сига жената и лапетата ша гласу....ша гладуват ве! Ша няма паре ут мушенгии, ша ги бият вав районото....ади веее, пуснете ги, те ша убещават повичи да ни праят така.

Отговори
2 2
Бик

Бик

16.06.2022 | 09:26

В САЩ не се церемонят, ако се доближиш на по-малко от 1 м до полицай, се счита за заплаха и могат да те застрелят...и ще ги наградят! А ние тук дадохме права на циганите да бият полицаи и вързахме ръцете на правоохранителните органи... Гнусно и долно отношение към полицаите

Отговори
18 1
Писна ми

Писна ми

16.06.2022 | 10:20

Защо не се изготви закон за черен печат. Получателят остава извън закона и може да бъде вкаран под релсите! По бързата процедура!

Отговори
5 1
ПРАВ СИ

ПРАВ СИ

16.06.2022 | 13:12

У Щатите ,на тия боклуци,при аналогичен случай,отдавана да бяха им изяли житото и никой нямаше и да ги помни дори....

Отговори
6 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?