46

Хванаха нова група мигранти на АМ "Тракия" с 4 деца

Поредната група нелегални мигранти е задържана снощи на магистрала "Тракия“ между Сливен и Нова Загора . В групата е имало жени и непълнолетни деца, съобщава bTV.

Децата са четири – на 9,12, 14 и 16 години. Приети са снощи в Спешното отделение на болницата в Сливен. Били крайно изтощени и с наранявания по тялото. След оказаната им медицинска помощ са насочени към лагерите в Елхово или Любимец.

Предполага се, че нелегалните мигранти са вървели дълго време пеша. В хванатите през последните дни групи все по-често има жени и деца.

Подобен случай имаше на 1 декември – грузински шофьор се опита да избяга от полицейски патрул. В джип превозваше 18 души – жени и деца. Бременна жена и дете на 10 години пострадаха и бяха отведени в ямболската болница.

Медиците в Сливен и Ямбол проявяват изключително хуманно отношение. Те оказват не само професионална медицинска помощ, но купуват храна на децата. Дежурните медици снощи в Сливен са осигурили и дрехи на малките мигранти.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Тъ Така със Шенген

Тъ Така със Шенген

04.12.2022 | 12:27

Оказва се че Мистер чифут Роте може цялата група барабар със дечурлигата може да си я закупи за една банкнота от 50 евро Такава далавера не се е случвала дори и на дедите му Цял отбор Аякс да си го купиш за 50 инфлационни еврака барабар със младите надежди Нека му дадем шанс да участва във търга сам и белким разнежим коравото му чифутско сърце и на пусне във Шенген барабар със неговия бъдеш футболен отбор Щото колкото по на Запад се предвижва отбора цената му се вдига и другаря Роте ще трябва да се бърка по дълбоко във джоба

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?