71

Двама заварчици сред арестуваните за камиона-ковчег, задържаха и собственика

Общо четирима са задържани от полицията в Бургас заради трагедията с 18 мигранти, задушени в камион. Един от Бургас, един от Карнобат и двама от Каблешково. Сред тях са двама заварчици от цех за обработка на метални изделия в Каблешково. Проверява се дали именно в цеха, в който работят, са изработени тайниците, съобщи NOVA.

Предполага се, че един от задържаните е собственикът на камиона, който вчера се е появил в полицията, за да заяви кражбата на превозното средство. Това е станало малко преди подадения сигнал на телефон 112.

Очаква се следобед четиримата задържани да бъдат конвоирани в София. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Не всеки може да стане заварчик Трябва да те изберат като Иван Гешев

Не всеки може да стане заварчик Трябва да те изберат като Иван Гешев

18.02.2023 | 14:55

И я шъ ставам заварчик Шъ заварявам де що падне и кой колкото ми плати Аз мога да се конкурирам със мисирките Техния девиз е Убий опонента си със слово отвратително със лъжи и фейк новини Сложи му сто минуса на коментара за десет секунди А аз просто ще ги заваря яко със яка заварка до бай Ставри у килията му Ако ще и със незаконен и нерегистриран заваръчен апарат Щото имам усещането че и заваръчните апарати ще минат на регистрационен и разрешителен режим И психо преглед ще трябва да минаваме заварчиците като тия от АЗОВ или Френския чуждестранен легион

Отговори
2 1
като политици

като политици

18.02.2023 | 14:38

Ето защо има дефицит на заварчици в страната. Преориентирали са се към по-доходен бизнес.....

Отговори
1 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?