1939

Директорка на детска градина е със счупен таз след нападение от родител

Насилие в детска градина в Свиленград. Директорката на забавачката е в болница със счупен таз след сблъсък с родител. Бащата Красимир Вучков пък твърди, че детето му е удряно. Той е с повдигнато обвинение за нанасяне на средна телесна повреда. Ако бъде признат за виновен, го грози лишаване то свобода от 2 до 10 години, обясни наблюдаващият прокурор Стоянова пред NOVA.

Обяснението за инцидента на Красимир Вучков е, че жената паднала сама. „Аз бях клекнал на нивото на детето си, тя се опита да затвори вратата през крака ми. Дърпайки вратата обратно, виждам, че тя полита и пада. Чух, че казва: „Ей това ти е най-голямата грешка”, казва родителят. Той има съмнение, че счупването не е реално, защото видял, че жената се изправила.

Община Свиленград е назначила комисия, която да провери имало ли е насилие над детето в ДГ „Радост”.

Според кмета Анастас Карчев комисията не е установила нередности. Той допълни, че директорката се възстановява, но все още се намира в болница „Пирогов”.

Златка Иванова работи в детската градина и е станала свидетел на сблъсъка. По думите й, след като детето не присъствало в градината в продължение на 15 дни, бащата дошъл и питал кой е инжектирал детето му. Директорката се опитала да обясни, че подобни манипулации се извършват само от личните лекари на децата, а той нанесъл удар с лявата ръка върху дясната страна на лицето на директорката Хърсева, твърди още Иванова. В следствие на удара, жената счупила тазобедрената си става.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

21.11.2022 | 10:48

ЩОТО АКО ИМА УСЛУГА БОЙ С ПАЛКИ ОТ ПОЛИЦИЯТА ЩЕ ИМА СЧУПЕН ТАЗ НА РОДИТЕЛ.... СТИГА СТЕ ИМ ДАВАЛИ НА ТЕЗИ РОДИТЕЛИ ПРАВА...ПОЛУДЯХА... КАТО НЕ ИСКА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА И НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ВЪРВИ В ЧАСНА ДА ПЛАЩА ПО 1000ЛВ И ДА МУ ИГРАЯТ НА Л.Н.ОТО- И НА Г.ЗЪ ИЗС.РАЛ ГО ПО СВИРКАТА.... СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ РОДИТЕЛСКИ ПРАВА..... СКОРО МОЯ БЛИЗКА МИ РАЗКАЗА КАК В ДЕТСКАТА ГРАДИНА КЪДЕТО РАБОТИ КАТО УЧИТЕЛ ТОВА СТАВА ЛЯТОТО: ДЕЦАТА СИ ИГРАЯТ НА ДВОРА И ИЗВЕДНЪЖ СЕ ЗАВИХРЯ РОЯК ПЧЕЛИ НАЙ ВЕРОЯТНО ОТДЕЛИЛ СЕ ОТ КОШЕР И НАПАДА ДЕЦАТА....В ПАНИКА УЧИТЕЛКАТА СТАВ ВЗЕМА МАРКУЧА КОЙТО НАПОЯВА В МОМЕНТА ГРАДИНКАТА И ЗАПОЧВА ДА ПРЪСКА ПО ДЕЦАТА ЗА ДА РАЗПРЪСНЕ РОЯКА ПЧЕЛИ..... И ТЕ НАИСТИНА БЯГАТ... ГРАДУСИТЕ НА ВЪН СА ОКОЛО 35 НАГОРЕ..... ПРИБИРА ДЕЦАТА И ГИ ПРЕОБЛИЧА С РЕЗЕРВНИТЕ ДРЕШКИ КОИТО ИМА ВСЯКО ДЕТЕ....... ПОЗНАЙТЕ КАКВО СТВА ?!?! ВМЕСТО БЛАГОДАРНОСТ ПОЛУЧАВА ЗАКАНИ И ЕСТЕСТВЕНО ПИСАНИЯ ПО НЕИН АДРЕС. ОПЛАКВАНИЯ ДО СВЕТИЯ СИНОД И АРМЕНСКИЯ ПОП........ АМИ АКО ИМАШЕ УХАПАНО АЛЕРГИЧНО ДЕТЕ ПИТАМ АЗ ТЪ.П.ИТЕ РОДИТЛИ?!? КОЕ Е ПО ДОБРОТО ?!?! ТАКА ЧЕ ДА СЕ ПРЕРАЗГЛЕЕДАТ ПРАВАТА И ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ДВЕТЕ СТРАНИ И ДА ИМА ЯСЕН " КОДЕКС"! КОЙТО НАРУШИ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТИ...РОДИТЕЛИТЕ СЪЩО..... УЧИТЕЛИТЕ И ДЕТЕГЛЕДАЧИТЕ ОТ ЯСЛА ДО ГИМНАЗИСТИ СА ПОДЛОЖЕНИ НА АБСОЛЮТНО БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО УНИЖЕНИЕ..... СЪЩОТО ЩЕ НАПИША И ЗА ЕДИН СЛУЧАЙ В ДЕТСКА ГРАДИНА В ПЛОВДИВ: ДЕТЕ КОЕТО БИЕ КЪСА ТРОШИ ПЛЮЕ И СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА ...НЕ ГО ИСКАТ ОСТАНАЛИТЕ РОДИТЕЛИ И ДЕЦАТА НЕ ИСКАТ ДА ХОДЯТ ЗАРАДИ НЕГО В ГРАДИНАТА....И КАКВО СТАВА РОДИТЕЛЯ ЕДИН АДВОКАТ Н.В. В КАЧЕСТВОТО СИ НА ЗАМ.ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НАРОЧВА УЧИТЕЛИ ЛЕЛКИ И ПЕРСОНАЛ ЗА НЕХУМАННО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЕ.ЛЕ.ША МУ И ОТ ВЛАСТОВА ПОЗИЦИЯ ГИ ПРИНУЖДАВА КОЙ ДА НАПУСНЕ КОЙ ДА ДАДЕ НА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО....И КАКВО СТАВА СТРАДАТ ЦЯЛА ГРУПА ДЕЦА ОТ ЕДИН КЕ.ЛЕШ И ЕДНИ РОДИТЕЛИ.... ЗАЩО ЗАЩОТО ДЕТЕТО БИЛО ДИСКРИМИНИРАНО...АМИ АЗ ИСКАМ ДЕТЕТО МИ ДА ХОДИ СПОКОЙНО НА ДЕТСКА ГРАДИНА А КОЙТО ИМА ПРОБЛЕМНО ЩЕ СИ ОСТАВИ ЖЕНАТА В КЪЩИ И ЩЕ СИ ГО ГЛЕДАТ ИЩЕ ГО ВОДЯТ КЪДЕТО ТРЯБВА ДА МУ ПОМОГНАТ....НЕ ДА МЪЧАТ ОСТАНАЛИТЕ ДЕЦА ДА ГО СОЦИАЛИЗИРАТ... КРИВО РАЗБРАНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ Е ТОВА.... СЕГА ЦЯЛА ГРУПА ТОРМОДЯТ УТРЕ ЦЯЛО УЧИЛИЩЕ....ОТ КЪДЕЕ НА КЪДЕ...ИМА РЕСУРСНИ УЧИТЕЛИ ДА СИ ГО ВОДЯТ ПРИ ТЯХ ОЩЕ ПОВЕЧЕ БАЩАТА КАТО ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛ МОЖЕ ДА МУ ОСИГУРИ ПЕРСОНАЛЕН ТАКЪВ....

Отговори
9 0
пр-ости родители

пр-ости родители

21.11.2022 | 09:52

Пр-имати, "възпитаващи" бъдещи побойници и престъпници!

Отговори
11 0
Батко

Батко

21.11.2022 | 09:37

Тоя е пътник

Отговори
7 0
Майна

Майна

21.11.2022 | 09:06

Гледайки видеото и десетките подадени жалби от страна на бащата към прокуратурата ( която както винаги не се е задействала) и към общината за нанесени физически посегателства към детето му нито община нито прокуратура са обърнали внимание на апелите му съм склонен в заключение да вярвам на бащата. А ако се окаже че са инжектирвали някакви субстанции на детето следва да бъдат изправени най вече директорката пред съд

Отговори
4 12
майна

майна

21.11.2022 | 15:38

лекувай се ,психар!

Отговори
0 0
ПРОКЛЕТИ ЧАЛГАДЖИЙСКИ МУТРИ!!!

ПРОКЛЕТИ ЧАЛГАДЖИЙСКИ МУТРИ!!!

21.11.2022 | 08:55

ИМА ТАКЪВ НАРОД! ВЧЕРА ЛЕКАР, ДНЕС УЧИТЕЛКА...ПРОКЛЕТИ ПРОСТАЦИ, МРЪСНИ, НАГЛИ, НЕГРАМОТНИ, ВСЕЗНАЕЩИ, САМОДОВОЛНИ!!!

Отговори
14 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?