46

Десет минути бой: Мъж извади нож на бившата в Дупница

По думите на пострадалата мъжът отдавна я заплашвал, а причината е ревност.

Жестоко насилие над жена в Дупница. Тя разказва, че мъж, с който живеела допреди година на семейни начала я е нападнал с нож и я е пребил, предава NOVA.  Заподозреният е задържан. Жената отказва да разкрие самоличността си. Разказва ни, че мъжът отдавна я заплашвал от ревност. Миналия четвъртък няколко пъти идвал да я търси.

През деня издебнал удобен момент, качил се в апартамента и влязъл вътре. "И го гледам - той е на входната ни врата и тръгва срещу мен, държейки нож. Острието беше насочил срещу мен. Той се огледа и видя, че съм сама. И започна да ме удря", разказва потърпевшата. 

Боят продължил над 10 минути. После мъжът си тръгнал. "Отидох до огледалото, защото усетих вкус на кръв в устата си. Когато се погледнах, видях, че едната ми буза е дълбоко срязана", посочва жената. 

Тя веднага е била приета в болница, където се е наложило да ѝ бъдат направени няколко шева. "Лекарите казаха, че животът ми е спасил 1 см. В смисъл 1 см по-надолу, ако ме е срязал, прерязва сънната артерия и умирам". 

Двамата имат две деца, които не са били вкъщи по време на побоя. Редовно мъжът упражнявал насилие, като при един от случаите нанесъл жесток побой с бухалка. Въпреки това всеки път успявал да намери начин да се извини и да се прибере.

Темата продължава в понеделник сутрин в "Здравей, България".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Корни

Корни

21.05.2023 | 21:26

Може да я бие колкото си поиска ние сме против джендърсвтеото другото си е семейна работа

Отговори
3 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?