2374

Дъщерята на Милен Цветков съчувствала на убиеца му, защитата иска по-тежка присъда

“Дъщерята на Милен Цветков - Калина се възстановява трудно. Тя дори състрадава на подсъдия Кристиан Николов. Калина Цветкова се тревожеше, че Кристиян е в абстинентно състояние в ареста, защото той е взимал наркотици”. Това заяви Надежда Ковачева, адвокат, който представлява дъщерята на Милен Цветков в предаването “Тази сутрин” по bTV.

Тежката катастрофа, при която загина журналистът Милен Цветков, стана преди две години на връх Великден. Тогава Кристиан Николов помете колата на Цветков, докато беше спрял на червен светофар в столицата. До месец ще стане ясна присъдата на Апелативния съд за смъртта на журналиста Милен Цветков. Вчера пък стана ясно, че прокуратурата иска 15 години затвор за Николов, а защитата настояваше присъдата да се намали на по-малко от 9 години. 


Кристиан Николов заяви, че съжалява и ще носи последствията от случилото се до края на живота си
“Прокуратурата е повдигнала най-тежкото обвинение за такова престъпление, което се наказва от 15 до 20 години затвор. Към момента присъдата на първоинстанционния съд е по-възможно най-лекия състав за причиняване на смърт по непредпазливост, където се предвижда от 5 до 15 години. Въпросът не опира до това точно какъв размер наказание трябва да се наложи в случая, защото прокуратурата поддържа към минимума на квалификацията, която е предявила като обвинение, ние поддържаме под средния размер от 10 до 20. За най-лекия състав причиняване на смърт при непредпазливост съдът е сложил наказание 9 години, при условие, че е предвидено наказание от 5 до 15 години, което означава някъде около средата”, каза Ковачева. 

Тя подчерта, че защитата на дъщерята на Милен Цветков иска по-тежка присъда, за да се създаде прецедент. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Шорошоядски тъпни

Шорошоядски тъпни

07.10.2022 | 15:04

Дъщерята на Милен Цветков направо се радвала, че такъв наркоман убил баща й, толкова богат, умен и красив!

Отговори
1 1
АЙДЕ СТИГА....

АЙДЕ СТИГА....

07.10.2022 | 14:31

НЕЗНАМ КАК НЕ СА ПИСАЛИ НЕЩО ЗА "ЖЕНАТА" НА МИЛЕН И ЗА" УНИКАЛНИЯ "МУ СИН.... ЖЕНАТА Е N-ТА ПО РЕД ...ДЕТЕТО ЕДНО ОБИКНОВЕНО ДЕТЕ...ДА НЕ КАЖА НАЙ -ОБИКНОВЕНО!

Отговори
2 0
АЙДЕ СТИГА....

АЙДЕ СТИГА....

07.10.2022 | 14:28

НЯКОЙ МИСИРИ И МИСИРКИ СЕ ПЕНСИОНИРАХА С ТЕМИ ЗА СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ .....СЕГА ДРУГИ ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРАТ С МИЛЕН ЦВЕТКОВ...ЖАЛКО НЕМОРАЛНО...ГДНО! СТИГА СТЕ НИ ИНФОРМИРАЛИ С ТЕЗИ ДЕЛА ТЕ ОСНОВНО ИНТЕРЕСУВАТ БЛИЗКИТЕ.... ИМА ТОЛКОВА ТЕМИ В ДНЕШНОТО ТРУДНО ЕЖЕДНЕВИЕ.... СТИГА С ТОЗИ ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА...

Отговори
1 0
И В МУЗЕЯ

И В МУЗЕЯ

07.10.2022 | 12:36

НЕМА ДА ОСТАВА КОКАЛ ОТ БЪЛГАРСКО П С Е !

Отговори
0 0
С М Ъ Р Т

С М Ъ Р Т

07.10.2022 | 12:35

НА БЪЛГАРСКИТЕ П С Е Т А !

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?