71

Братът на изчезналия Янек със смразяващи разкрития за Братя Галеви ВИДЕО

 

В Дупница полицията и всички останали са мажоретки на Галеви. Има свещеници, които са бити от техни хора, заяви Марио Миланов.

 

"Бяха открити страшно много свидетели, следи, информация и въпреки това разследването е спряно. Не само, че има запис и свидетели, това е убийство, което е подготвяно повече от година". Това заяви братът на изчезналия Янек Миланов- Марио в сутрешния блок на bTV.

По думите му човекът, който вижда за последно брат му и знае какво се е случило с него е Васил Капланов – Каплата.


 

Капланов два пъти попада в ареста - за боеприпаси и за заплаха за убийство към Димитър Недев. Той е на свобода и продължава да безчинства- тормози семейството на Недев. 

За него е известна самоличността на таен свидетел по разследването, който също е тормозен от него. Капланов е бивш гард на братя Галеви.

Според Марио Миланов, братя Галеви имат много силно влияние в Дупница- "Там полицията и всички останали са техни мажоретки. Има свещеници, които са бити от техни хора" , загатна Миланов и добави:

"Не съм запознат дали Ангел Христов е бил в България преди да почине, но при всички положения това е абсурдно. За бития свещеник знам от медиите".

"Надявам се нещата с разследването на брат ми да бъдат доведени до край. Имам надежда, че всичко ще завърши положително. Ще направя всичко възможно, за да бъде намерен Янек" , завърши Марио Миланов.

На 31 юли се навършват точно три години от изчезването на Янек Миланов от Дупница. 43-годишният мъж изчезна след среща с Васил Капланов - Каплата, който е бивш гард на братя Галеви. В търсенето му бяха разпитани много свидетели и на няколко пъти бе организирано мащабно претърсване, въпреки това все още няма следа от Янек.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
капланов

капланов

09.06.2023 | 15:36

и аз ще получа някой хубав ден *инфаркт*!

Отговори
8 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?