71

Безнаказаност! Прокурорският син повалил с един удар бащата на Луиза Григорова

19-годишният Васил Михайлов, син на прокурора от Перник Бисер Михайлов, повалил с един удар на пешеходна пътека бащата на актрисата Луиза Григорова Красимир Григоров. Случката се разиграла по време на абитуриентските балове в Перник. Васил бил сред абитуриентите, бащата на актрисата зад него на улицата. В един момент младежът се обърнал, приближил се и му ударил кроше, пише 24 часа.

Мъжът паднал на пешеходната пътека.

Това разказа в Софийския районен съд 25-годишният Никълъс Тодоров, който заедно с приятелката си Белослава Йорданова, са частни обвинители по делото, защото са сред пострадалите от Васил. Младежът е подсъдим за побой и закани.

Във вторник за първи път на процеса, който от пролетта не може да тръгне, дойдоха освен двама от пострадалите и шестима свидетели. Четирима от тях бяха доведени принудително.

Ударът, нанесен на Красимир Григоров, бил заснет на видео както повечето изцепки на Васил. Самият Никълъс бил виждал 5-6 клипа, които той описа пред съда. На друг се виждало как Васил удря полицай. Той се разпространяваше и в социалните мрежи преди година и половина и на него се чуваше как, докато мъж удря друг, се вика: Ти полицайче ли си?

Никълъс Тодоров описа и трети клип. На него на младеж със свалени гащи му се нанасяли удари по задните части. Чувало се Васил да казва:

“Брат, искам да ти се измоча (изпикая) на главата, ама нямам капка”

При изричането на тази реплика се намеси и Васил, който е активен и задава въпроси.

“Ако съм го казал аз, щеше да е измочам”, внесе яснота той. Според обвинението боят над Никълъс бил в ранните часове на 9 април м.г. на детска площадка, известна като Жирафа, в центъра на Перник. Васил го повикал по телефона, за да се разберат, защото Никълъс бил нарекъл гаджето му Боряна “тая”. В момента прокурорският син е в ареста в Кюстендил по обвинение, че точно на нея се е заканвал с убийство. До лятото на тази година двамата още бяха гаджета. Боряна е и свидетел по дело срещу Никълъс за престъпна група за разпространение на наркотици.

Още щом Никълъс с приятелката си пристигнали, Васил започнал да го удря по главата с юмруци, повалил го на земята. Според Никълъс нанесъл му над 100 удара.

От кроше на Васил бил повален и 33-годишният Мартин Карамфилов, но през ноември 2021 г. в заведение в Перник. Той не е оплаквал в полицията, защото не помнел какво е станало. Причината за боя, била, че един от приятелите на Мартин хванал за ръката гаджето на прокурорския син. Според Васил не било за ръката, а за тялото.

Чичото на младежа, също Васил Михайлов, обясни извън залата, че често племенникът му бил предизвикван.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Сребролюб Мангизлиев

Сребролюб Мангизлиев

15.11.2023 | 17:03

През 50-те, 60-те години в Америка е имало една много добра тайна полиция.... Ей такива като тоя ненадейно са умирали от нещастни случаи... Паднал през прозореца, пътно транспортно произшествие... Убит от неизвестен извършител!

Отговори
10 1
Батко

Батко

15.11.2023 | 15:49

Дайте ми го, имам прасета за хранене! Заради Асен пак вдигнаха цената на фуражите!

Отговори
9 1
Васко

Васко

15.11.2023 | 15:32

Тор

Отговори
10 1
Fortuna

Fortuna

15.11.2023 | 15:28

Насилието поражда насилие. Рано или късно този ще си намери майстора.

Отговори
19 1
няма да живее дълго това копеленце, най-добре да е в пандела, защото

няма да живее дълго това копеленце, най-добре да е в пандела, защото

15.11.2023 | 16:02

майстора ще е някой куршум!

Отговори
11 1
Заведи ме в някоя квартална кръчма и се сбий заради мене!

Заведи ме в някоя квартална кръчма и се сбий заради мене!

15.11.2023 | 15:23

Заведи ме в някоя квартална кръчма и се сбий! После кaрай на червено, направи за мене нещо откаченооо!

Отговори
8 5
Синът на господин прокурора

Синът на господин прокурора

15.11.2023 | 15:21

защо изглежда като 30-годишен? Не само, ами и като ония със синджирите, анцузите и G-класите от 90-те, дето ги изпозастреляха всичките? Това по наследство ли е или от средата?

Отговори
16 0
Племенник на Съдията

Племенник на Съдията

15.11.2023 | 15:24

И от двете, и от двете...

Отговори
13 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?