1553

Автомобил на полицай, ударил две коли, "мистериозно" изгоря

В купето бяха открити водка и райски газа при втория удар, наранил бременна

Ето това е останало от автомобила, който предизвика ПТП снощи на околовръстното в близост до с. Чепинци. Оказа се, че водачът, който при маневра изпреварване на забранено за това място, е отказал полеви тест за алкохол и наркотици. Той също така е служител на МВР в СПС (Специализирани полицейски сили). Жената, с която живее, също е служител на МВР във Второ РУ (според анонимна информация постъпила до мен).

Това написа Диана Русинова от Центъра за транспортна политика и пусна снимки на тотално опожарената кола до София.

"В автомобила имаше флакони наподобяващи т. нар. “райски газ”, балони и бутилки вероятно с водка", продължи още Русинова, "Странно защо, този автомобил беше изоставен в канавката и часове по-късно изгоря. Питам се какви хора работят в МВР и ни “пазят”?".

Припомняме, че колата със стикер на МВР удари Шевролет с бременна жена. Виновният избяга, но после се върна. За щастие, няма данни дамата в другата кола да е пострадала сериозно. Но това не е всичко. Колата на полицая е ударила преди това камион на почистваща фирма, но отново е напуснала произшествието преди пристигането на контролните органи.

Преди малко от МВР потвърдиха, че техен служител е участвал в тази катастрофа. Ето какво написаха:

"Вчера около обяд в полицията е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие между два леки автомобила на „Околовръстен път“, в района на Чепинци . 33- годишна жена, управлявала една от колите, е транспортирана в болнично заведение за оказване на медицинска помощ, прегледана e и e насочена за домашно лечение. Направените й на място тестове за алкохол и наркотици отчели отрицателни стойности.

Водачът на другото превозно средство - 34-годишен, отказал тестване на място, по- късно дал кръвна проба за изследване. В хода на изясняване на обстоятелствата около произшествието е установено, че той е служител на отдел „Специализирани полицейски сили“ - СДВР. Незабавно е отстранен от работа. Директорът на СДВР гл. комисар Любомир Николов е разпоредил комплексна проверка в отдела".

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Нашата полиция ни пази…!

Нашата полиция ни пази…!

12.03.2024 | 16:37

Нека прокуротите пак да им вярват на полицаите!Ре били ни защитавали и пазили и по закон били невинни и затова винаги ги оневиняват!За да прикрия ,че са били пияни са запалили и колата!Това са стари и изтъркани милиционерски номера!

Отговори
12 1
Инж.

Инж.

12.03.2024 | 16:11

България е кенеф! МВР са престъпници и убиици! Кенефът на Европа.

Отговори
14 1
dii

dii

12.03.2024 | 15:34

не се заяйждайте с човека, още малко и ще може да се пенсионира с висока пенсия и 20 заплати на куп. Вие сега ще му развалите подредбата.

Отговори
22 1
Дидо

Дидо

12.03.2024 | 15:26

Така е и така ще бъде до когато ги вземат от улицата ! Какво друго да очакваме ?

Отговори
21 1
Полицай

Полицай

12.03.2024 | 15:16

Бандити в униформи! Сега в гранична ще ги назначават на килограм. Да спираме мигрантите.

Отговори
30 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?