71

Арестуваха сводник, намериха оръжие в дома му

Арестуваният е набирал момичета с цел сексуална експлоатация

28-годишен мъж е арестуван в Русе при спецоперация срещу трафик на хора с цел сексуална експлоатация, съобщиха от полицията в крайдунавския град. 

Операцията се е състояла в нощта на 19 февруари, а арестуваният е набирал момичета - основно от региона, с цел сексуална експлоатация.

При разследването са претърсени жилището на 28-годишния, заведение в централната част на Русе, което е стопанисвал, както и управлявани от него автомобили. Иззети са компютърни конфигурации, мобилни комуникатори, документи, имащи отношение към осъществяваната престъпна дейност, наркотични вещества, 47 бойни патрона, както и голяма парична сума в лева и различни други валути, съобщи Дарик радио.

С постановление на наблюдаващ прокурор при Районната прокуратура в Русе мъжът е привлечен в качеството му на обвиняем и е задържан за срок до 72 часа. Разследването по случая продължава.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
reyery

reyery

21.02.2024 | 22:26

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим.----- https://da.gd/menx

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?