46

Александър Ракшиев след скандала: Прочетох за себе си невероятни неща

Работил съм за компанията, но никога не съм заемал ръководна длъжност в нея, подчерта ексдепутатът 

Замесеният в скандала с компанията "Нексо" (Nexo) бивш народен представител от "Продължаваме промяната" Александър Ракшиев  проговори за спекулациите по свой адрес. Той отново заяви, че не е бил управител на дружеството въпреки изписаното в медиите.

Ето и цялото му изявление:

"Уважаеми приятели, бих искал да изясня някои спекулации и да опровергая неверни твърдения, свързани с името ми. Преди всичко, искам да кажа, че съм работил за компанията Nexo, но НИКОГА, подчертавам, НИКОГА, не съм бил управител на дружеството, както и не съм заемал ръководни длъжности в него.

Като служител на Nexo аз съм бил на длъжност “специалист продажби”, с трудов договор. Бях един от 600-те служители на компанията в България. Прекратихме отношения през ноември месец 2021 г. Моята работа в Nexo беше свързана с изграждане на екип от търговци, обучение и подбор на кадри, както и управление на подопечния ми екип. Търговската дейност на фирмата беше изцяло насочена към външни пазари. Живея в София от 2011 година, като имам успешна кариера в сферата на ИТ и стартиращи компании със специализация в продажби.

Прочетох за себе си невероятни неща. Също, разбрах, че едва ли не “Продължаваме Промяната” е свързана с Nexo, което е напълно невярно и е крайно недостойно използването на факта, че съм бил народен представител от Пловдив, за политическа кампания. В същото време тези, които атакуват ПП, не коментират работата на прокуратурата по случаи като 8-те джуджета, къщата в Барселона, кражбите по магистрала “Хемус”, схемите в БАБХ, или кражбите в енергетиката. Разследвания, по които има предостатъчно материали, но почти нулев прогрес. Поласкан съм от интереса на дадени медии със занижени журналистически стандарти и от политически опоненти. Бих искал всички спекулации с доброто ми име да спрат - и ще взема правни мерки".
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Много образован, но много ПР ОСТ!!

Много образован, но много ПР ОСТ!!

13.01.2023 | 18:04

Never complain, never explain! Че не знаеш кой е Disraeli ми е ясно, но че не можеш да напишеш едно ясно послание ме учудва. Опорките за джуджетата и къщата в Барселона няма да спасят насра-ния ти гъ-з. Нито срамът, че се продаде на корпоративни крадци и мошеници! И защо? От лакомия и алчност. А както е казал народът: "лаком г-з сръм се-ре"!

Отговори
1 2
КОЙ ЦЪКА МИНУСИ??

КОЙ ЦЪКА МИНУСИ??

13.01.2023 | 21:25

ПП - ОРГАНИЗИРАРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА! Дори публичните им изявления са копи-пейст! ПО-ЗЛЕ СА ОТ ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ! Всъщност, те са техни внуци, а кръвта вода не става! "Коменизмът си отива, когато свършат чуждите пари"!

Отговори
0 0
Ресторантьор

Ресторантьор

13.01.2023 | 16:47

А га яде кифтетата ?

Отговори
3 2
питащ

питащ

13.01.2023 | 15:37

Поредния *невинен*!

Отговори
4 1

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?