46

Агресия в училище! Момичета бият и заплашват връстничка

Видеоклип, публикуван в социалните мрежи, на който се вижда как няколко тийнейджърки бият и заплашват своя връстничка, предизвика вълна от недоволство. Кадрите с насилие са заснети преди седмица в двор в Раднево, съобщи БНТ. 

Случката се разиграва след учебните занятия в училището в Раднево. Четири момичета нападат своя съученичка с обиди, заплахи, ритници и шамари. Видно от кадрите тийнейджърките се забавляват докато бият момичето, което дори не се опитва да се отбранява.

 От видеото се чува и каква е причината за побоя: намерението на пострадалата да разкаже, че нападателките ѝ пушат трева.

Иван Радев: "Причината е, че те ползват някакви вещества. Това разбрах и че тя искала да съобщи на учителката си, на класната си, и те са я заплашвали да не съобщава".

Оказва се, че деветокласничката е била системно тормозена от съученичките си. Родителите ѝ разбрали едва сега, след като видели клипа.

Валерия Иванова - майка на пострадалото момиче: "Постоянно са я тормозили и накрая са я набили. Не иска да ходи на училище. Уплашена е, разстроена е, не знам какво ще правя".

Агенцията за закрила на детето вече е започнала проверка по случая.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
007

007

18.12.2022 | 22:01

Родителите боклу.ци , а децата им по-големи боклу.ци от тях...Да се дадат повече права на учителите , за да се справят с такива гамени....Подкрепям идеята за ТВУ (трудово възпитателно училище) , явно има остра нужда от тях....

Отговори
3 0
Биста Бронте

Биста Бронте

18.12.2022 | 21:47

Крайно време е тези непълнолетни чудовища да бъдат изпратени в различни интернати с полицейска закрила и ВУИ,за да може всяка една проумее и да преживее същото,което са сторили на малтретираното момиче.При второ провинение да имат присъди,които да станат ефективни при навършване на 18 години.

Отговори
4 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?