1553

Адско задръстване, полицай от катастрофата е в тежко състояние

Единият от пострадалите полицаи в катастрофата на АМ "Тракия" е в  тежко състояние. 40-годишният мъж е в шоковата зала на УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив. 
Колегата му на 36 години е откаран в спешното на Пазарджик, но е в стабилно състояние.

Припомняме, лека кола блъсна полицейски автомобил на 107-и километър на АМ “Тракия” в посока Бургас. Инцидентът е възникнал след 14:30 ч. в събота, съобщиха от полицията в Пловдив. 

По предварителни данни лек автомобил "Форд" блъснал отзад патрулна кола на ОДМВР-Пазарджик, която оказвала съдействие при полагане на маркировка.

74-годишният водач на леката кола е задържан. До приключване на огледите движението към Бургас се отбива през пътния възел на Цалапица.

Читатели на "Марица" съобщиха, че над два часа след катастрофата задръстването в посока Пловдив продължава да е кошмарно. Колоната автомобили е поне 20 километра.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Безопасността трябва да се осигурява от фирмата полагаща маркировката

Безопасността трябва да се осигурява от фирмата полагаща маркировката

27.11.2022 | 01:10

На пътните полицаи не им е било мястото там. Фирмата спечелила търга защо не е осигурила безопасността на пътуващите по магистралата. Както винаги свръх печалбата за някой е за сметка на пострадалите полицаи.

Отговори
2 1
Защото полицаите ги използват

Защото полицаите ги използват

27.11.2022 | 04:36

за всичко. Високорискова е работата на магистралните полицаи и шофьорите следва да внимаваме много, когато минаваме покрай тях.

Отговори
1 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?