1553

Ад между Пловдив и София, пиян предизвика кошмарно задръстване

Шофьор с 1,9 промила алкохол в кръвта предизвика катастрофа на АМ „Тракия“ в района на 68 километър в платното в посока София. По информация на полицията малко след 15:30 той е застигнал друг лек автомобил и го е ударил отзад. Тестван е за алкохол и след като дрегерът е отчел 1.9 промила, мъжът е задържан. В момента обаче го транспортират до болница, тъй като се е оплакал от болки в ръката.

Водачът е чужд гражданин, който пребивава законно в България. Шофьорът на другата кола е българин и не е пострадал. На място има патрули на сектор "Пътна полиция" - Пазарджик.

От полицията апелират обаче пътуващите да се движат с повишено внимание в района на 84 километър отново в платното в посока столицата. В активната лента са се ударили товарен автомобил и три коли. Няма пострадали при инцидента, разминали са се само с материални щети.

Заради инцидентите трафикът по магистралата е кошмарен, алармираха шофьори. Опразували са се опашки от по няколко километра.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Пловдив

Пловдив

11.09.2022 | 22:05

Кралицата умря да живее британска марица.

Отговори
0 0
Регенти

Регенти

11.09.2022 | 18:39

В ИМЕТО НА ДЪРЖАВНОСТТА ТЕЗИ ДВЕ СВЕТЛИ ФИГУРИ ДА БЪДАТ ПРОИЗВЕДЕНИ ЗА РЕГЕНТИ! Предвид обстановката в държавата, ръководена под блестящото мъжество, храброст, смелост, непоколебимост и каквито още се сетите синоними на изредените дотук качества на президента Румен Радев, предвид и прозорливостта му, стигаща до висините на ясновидство по отношение на екип, кадри и управление, като отбележим и призивите за „президентска република“, АФЕРА предлага: В името на държавността, както и в името на стабилните финансови ценности, като първа и основна задача на люлката на просперитета на „пловдивския кръг“, в името на евро-атлантическите ценности и в името на здравето и благосъстоянието на братското американско посолство, незабавно официално да бъдат провъзгласени като регенти* уважаемите и почитани от всички на българската територия господа Николай Копринков и Пламен Узунов. Уважителното ни настояване идва от благочестивия факт за благополучието на българската държава, който ни съпровожда повсеместно вече няколко години, а именно – тези двама скъпи до сърцето на всеки крупен бизнесмен в държавата, както и на всеки от читав по-читав човек, назначен от тях на ръководен пост по всички върхови места на всеки град и паланка, и то съвсем безкористно и безсребърно, успяха и успяват да превърнат България в кадрова райска градина. АФЕРА приветства Съединението на тези две светли фигури от нашата съвременна история с още по-сияещата от неизчераем акъл и необвързаност фигура на президента Румен Радев и предлага единственото решение – Николай Копринков и Пламен Узунов – регенти навеки. Президентът Румен Радев да издаде указ за поставяне на портрети на тези двама люде, отдали сърце, джоб и работно зидарство, във всеки бизнесменски офис и ръководен кабинет, за да напомнят на всеки бизнесмен, на всеки заслепяващ професионалист до степен на ослепяване у нас простосмъртните, че без тези двама светли апостоли сме загубени. Да живей България! Afera.bg *Регенти – Временно изпълняващ монархически функции поради непълнолетие на престолонаследника или при междуцарствие.

Отговори
4 3

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?