71

8 ранени след удара на автобус в дърво, инфаркт покосил шофьора

Тримата най-тежко пострадали, сред които и шофьорът, са откарани в  УМБАЛ "Св. Анна", а майка с 10-годишно дете и още двама души - в  "Пирогов"

 

Автобус от столичния градски транспорт се удари в дърво, а след това и в два паркирани автомобили в ЖК "Младост"-2.

Инфаркт на шофьора е най-вероятната причина за катастрофата.

Инцидентът е станал до блок 205 в близост до метростанция "Акад. Александър Теодоров - Балан". На място са изпратени екипи на полицията, пожарната и Столична община. Районът е отцепен. 

Според МВР, причина за катастрофата е прилошаване на шофьора. Автобусът се е движил по линия №4.  

 

От Центъра за спешна медицинска помощ съобщиха,  че са получили сигнала около 17.10 часа и към мястото на катастрофата са изпратени шест линейки. 

Екипите на ЦСМП са транспортирали общо 8 души в три лечебни заведения. Тримата най-тежко пострадали, сред които и шофьорът, са откарани в  УМБАЛ "Св. Анна", уточни говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.

Майка с 10-годишно дете и още двама души са откарани в "Пирогов", а един - в ИСУЛ "Царица Йоанна".

От УМБАЛ "Света Анна" съобщиха, че в момента се правят изследвания на 60-годишния шофьор, тъй като има съмнения за инфаркт. 

Освен него в болницата са приети с прорезни рани и охлузвания 65-годишна жена и 75-годишен мъж. Няма опасност за животите им.

По случая се води разследване.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Пред пенсионер

Пред пенсионер

20.09.2022 | 20:51

Като вдигат пенсионната възраст на 65 така става. Преди като беше на 55 хората не получаваха инфаркти и инсулти на работното си място. Като я вдигнат на 70 какво ли ще се случва. Стболезнования на близките.

Отговори
6 0
Очвеидно е

Очвеидно е

20.09.2022 | 23:44

Като я направят 70 ще им е по-лесно. Няма да има пенсионери. Фирмите ще предлагат допълнителен бонус за служителите си в случай на кончина на работното място, безплатен транспорт до заведение за кремация и отстъпка за ползваната услуга. Погребенията са икономически нецелесъобразни. Отделно пък борбата е за четиридневна раб. седмица. В тефтера на едни хора обаче пише, че всяка овца трябва да даде съответното количество вълна. После дали ще мре или ща кара на кисело мляко докато умре в тефтера не пише. Това вече е проблем на оФсъта.

Отговори
0 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?