71

55-годишен изнасилва ученичка цяла година, плаши я с пистолет и голи снимки

Мъжът държал затворена и 23-годишна жена, заплашвал я с нож близо месец. Грозят го от 2 до 8 години затвор.

 

Брутален случай на насилие над 19-годишна ученичка разтърси Сливен. Почти година момичето е насилвано със заплахи и оръжие от 55-годишен мъж, който е арестуван от полицията с обвинения за изнасилване и блудство. Разказът от първо лице разкрива ужасяващи детайли и затова ще запазим самоличността на момичето в тайна, съобщи bTV.

Когато кошмарът за момичето започва, момичето е на 18 години. Мъжът е от селото на  баба му и дядо му.

„Нашата първа среща беше до Трета поликлиника до болницата. Моят приятел ни запозна с него. На другия ден в междучасието той беше пред училището. Отидохме до тях, за да вземем някакви неща и оттам тръгна целият стрес. Той си извади пистолета, каза, че е убил полицай, че е лежал смъртна присъда и не го интересува абсолютно нищо и поиска да правим секс“, разказва потърпевшото момиче.

„С всяка следваща среща той ме изнудваше с клипове и голи снимки – че ще ги качи и разпространи в моето училище, до работата на мама и че ще убие брат ми. Заради това и не отидох в полицията. Притеснявах се и че ако не влезе в затвора за години, ще бъде опасно за нас“, казва още то.

Момичето се затваря в себе си, не разговаря с приятелки. Мъжът пристига в дома на девойката, когато майка ѝ я няма. Казва ѝ, че от затвора се излиза, но от гробищата – не. Майката регистрира обаче промените в поведението на дъщеря си и слага камери в дома им, за да види какво се случва.

Братът на момичето е шокиран. Той се свързa с bTV, за да даде гласност на случилото се. Има и други случаи с момичета, станали жертва на мъжа.

Момчето казва, че се страхува за сестра си и семейството си. 

Мъжът държи затворена и 23-годишна жена. Не я пуска да ходи до тоалетна, принудена е да го прави в стаята. Двамата се срещат до магазин, кани да я пийнат нещо, а след това я заплашва с нож. Държи я заключена в дома си близо месец. Заплашва я, че ще я убие.

Мъжът е с обвинения за изнасилване и блудство. Може да получи от две до осем години затвор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
В едни по-добри времена

В едни по-добри времена

21.11.2023 | 17:20

Щеше да бъде обесен.

Отговори
0 0
хайде, бе

хайде, бе

21.11.2023 | 12:14

От 2 до 8 години затвор?? Този наистина е реална опасност, като се има предвид, че ще намалят присъдата на 1 година (защото си е признал) и след това излизане от затвора. Освен трепане и излежаване, няма друго спасение от изрода. А тази дето я затворил за 1 месец нямала ли е близки да я потърсят? То Сливен ще надмине Перник по изпълнения...

Отговори
2 0
От Пловдив

От Пловдив

21.11.2023 | 11:04

Жал ми е за старите времена. Такива заминавха директно в Ловеч и Белене. По 15 часа на ден бой, работа и глад. След няколко месеца на тоя режим отиват за храна на прасетата в лагера...

Отговори
14 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?