71

300 икони и вибратори откриха в дома на Семерджиев

Случайно или не: Официалният приятел на полицайката Симона Радева се явил пръв на местопрестъплението

 


Около 300 икони, дори и в тоалетната и пълен с вибратори шкаф откриват в апартамента на Георги Семерджиев разследващи, съобщи "България Он Еър".

"Наличието на тази прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод - че има чувство на вина. Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите автомобили и нашите деца им се възхищават - тайно или не", каза криминалистът Иван Савов.

Според източници на медията, случайно или не, първият полицай, който се озовава на местопрестъплението, е официалният приятел на Симона Радева -  полицай в Четвърто районно управление в столицата.


В смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на бившия футболист, както и последните разговори, проведени от него преди катастрофата.

"Много е вероятно да се предплатени карти. Обикновено лицата от престъпния контингент разполагат с повече от един мобилен телефон. Така си гарантират относителна възможност да проведат разговор по чист телефон, който не се слуша", казва Иван Савов.

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от апартамента, виагра и амфетамини.

"Наличието на амфетамин ще утежни вината, защото ще докаже, че лицето, което е ясно, че е имало наркотици в кръвта, се е канило да употреби още или се е канило да продаде", посочва още криминалистът.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Тони

Тони

14.07.2022 | 06:31

Сега в затвора вибратори няма да му трябват ..там ще ги яде натурални цигански ...

Отговори
2 0
Уйо

Уйо

13.07.2022 | 09:26

С тея вибратори се мушкат нарко босчетата :))) За това вървят разкрачени и с разперени ръце :)))

Отговори
2 0
toro

toro

12.07.2022 | 20:54

Разстрел за него....

Отговори
12 0
Демократична България

Демократична България

12.07.2022 | 20:39

Ние от София прайд одобряваме плълния шкаф!

Отговори
15 6
Богдан Попов

Богдан Попов

12.07.2022 | 20:22

Мамина невинна и сё Закаева на всички които пищат за нея идиотката с власт и е прикривала тези наркомани които убиха две млади девойки. Не я е срам.

Отговори
19 0
Богдан Попов

Богдан Попов

12.07.2022 | 20:19

Те са били орнанизирани за наркотрафик и оргий с тази полицайка която едва ли си спомня с колко х.я е правила оргий и в колко дупки са и го вкарвали.

Отговори
26 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?