Следвайте ни

За пръв път Часът на Земята ще се проведе дигитално

viber icon

Природозащитна организация WWF е съпричастна с международната криза, която засяга и страната ни. Ето защо всички активности към инициативата ще се проведат изцяло в дигитална среда.

Тази година Часът на Земята мобилизира милиони хора да дадат своя глас за планетата. Всеки може да се включи, като посети едноименната онлайн платформа и подпише международната петиция „Глас за Планетата“. Резултатите от нея ще бъдат представени по време на ключови глобални конференции през 2020 г. Платформата дава възможност и всеки да направи своето лично обещание към планетата, както и да го сподели в социалните мрежи, предизвиквайки свои приятели да се присъединят.

Зад каузата застават Владимир Ампов-Графа, Михаела Филева, Прея, Виктория Георгиева, Ваня Щерева, Реми Тоин, Веси Бонева, Мартен, Максим Ешкенази, Калин Врачански, Анжела Недялкова, Теодосий Спасов, Бояна Желязкова, Драго Симеонов, Тео Ушев, Hayes & Y, Йордан Марков, RDMK и други.

„Нуждата от обединение и грижа за нашата планета и човечеството никога не е била по-голяма. В този критичен момент повече от всякога се нуждаем от солидарност и обединеност. Това са изключително трудни времена, но заедно можем да се справим, подкрепяйки се един друг, и да излезем от тази криза по-силни, по-обединени и по-подготвени за справяне с глобалните предизвикателства“, споделя Веселина Кавръкова, изпълнителен директор на WWF България.

От съображения за сигурност WWF призовава хората да отбележат Часа на Земята от вкъщи, като на 28 март заедно с милиони съмишленици по света изключат светлините символично между 20.30 и 21.30 часа.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ох на мама

26.03.2020 | 20:40

Красивото мече...!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?