Следвайте ни

За пример! Цяла София говори за този шофьор на автобус СНИМКИ

viber icon

Шофьорът на автобус от Столичния градски транспорт, чиято мисия явно е да оправя настроението на навъсените пътници с мили изненади, отново си спечели уважението на цяла София.

Тези дни мъжът, който кара автобус по линия 72, се предреши като Дядо Коледа и с усмивка продължава да раздава бонбонки към всяко закупено билетче. Така той сложи край на дилемата, която не даваше мира на стотици граждани: Ще се превърне ли водачът по празниците в Киро Коледата?

Снимка, запечатала ведрия шофьор в новото му амплоа, се появи във фейсбук групата „Забелязано в София”. На нея той е облечен с костюма на добрия белобрад старец и с усмивка позира след поредния подарен бонбон.„Възможно най-великия служител на градска мобилност някога , че и бонбонче ми подари. Евала просто (автобус 72)”, не крие възхищението си авторката на кадъра.

Фотосът й се превърна в истински вирус и не спира да трупа лайкове и положителни коментари. Фейсбук потребителите си не пестят суперлативи по адрес на шофьора. 


 
„Весела Коледа! Добрият пример за това, че сме най-вече хора и трябва да се уважаваме е важен!”, „ Браво има и добри хора!”, „Те го даваха по телевизията, заради добрите си дела. Евала на такива хора!”, са само част от коментарите, които заваляха под поста.
 

Разбира се, намират се и такива, които смятат, че водачът е на някакви наркотици. Но те бързо си намират майстора, пише Блиц.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?