2374
Следвайте ни

За първи път български писател в топ 20 на Amazon

viber icon

Български автор заема 15-то място по продажби в „Амазон“ с книгата си „Ако срещнеш Буда - убий го!“.

За успеха му има огромно отразяване, CBS, US Today, Fox, NBC, Herald Tribune пишат за писателя Илиян Кузманов, тръгнал от Пазарджик и интересен не само с постижението на книгата си, но и с каузите, с които той се бори като социален предприемач.

Над 560 медии, много от които в Меката на търговията в САЩ, го обявяват за международен най- продаван автор. Една от най- старите медии във Вашингтон - „The Washington Mail“ направи огромен репортаж за Илиян Кузманов, озаглавен „ Анатомията на най-продавания автор „Книгата е пътешествие, духовно, дълбоко и честно.

Това са само част от заглавията в чуждестранните медии -“The Wallstreet Publication „Истински бунтовник“, в The Tycoon Herald „Защо жените го обожават?“, в The New York Today - „Писател и борец за свобода“, London Defender -„Най- продаваният автор, който е поел пътя на пилигримите, за да намери свободата!“, The Baltimore News- „Визионерът от България“, Smile Holland -„ Улиците на Лондон бяха моят университет“, Essex Magazine -„ Нашето момче от Баркинг" The London Post. Отпечатаният тираж от 2000 бр. на английски език на книгата отива само за Балканското книжно Рок турне, направено от Илиян в съседните ни страни.

У нас е правено представяне съвместно с Българо-британската търговска камара, на което присъстват около 120 души. Британският посланик Роб Диксън също получава книгата с автограф. В Турция пък творбата на Илиян достига до финалистките в конкурса за "Мис Турция". А на представянето му е домакин местният художник Хализ Фират, който отговаря за предизборната рекламна кампания на новия кмет на Истанбул. Книгата е финалист на най- престижния и комерсиален конкурс зад океанаэ- Reader Favourite с награден фонд $100, 000. Като критиката пише за нашият автор: „Ако Срещнеш Буда - убий Го! на Илиян Кузманов е завладяваща история за духовната среща на един човек с Бог!“ .

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?