Следвайте ни

Вятърът отнесе покрива на малкия ЦУМ в София

Парче от изолация на блок удари жена по главата

viber icon

Силният вятър нанесе много щети в София. Ураганът събори покрива на малкия ЦУМ, който се намира на пешеходната ул. "Пиротска" в центъра на столицата. Големият къс се е забил в съседна сграда, изпочупил е прозорци и се стоварил на улицата. Към момента няма информация за пострадали, но всички свидители на огромната ламарина, паднала на улицата, са в шок.

Парче от изолация на блок е паднало върху главата на жена. Инцидентът е станал около обяд в столичния квартал "Люлин 3". Жената е откарана в "Пирогов" с травма на главата. От лечебното заведение съобщиха, че раната й ще бъде обработена и тя ще бъде освободена за домашно лечение. 

Скършено дърво препречва едното платно на улица до "Площад на авиацията", като създава проблеми при преминаване на автомобили. В кв. "Студентски град" пък светофарна уредба е паднала в кофа за боклук.


В събота в почти цялата страна е обявен жълт код заради очаквания силен южен вятър. Скоростта на вятъра на места ще е около 100 км/ч.

Предупреждение не е издадено само за областите Видин и Плевен. Най-силни ще са поривите на вятъра в област Кърджали, където е обявен оранжев код.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?