Следвайте ни

Война заради Слави, топ психиатър нападна "лешоядите"

viber icon

Страхотни битки се вихрят в нета около Слави Трифонов, лидер на ИТН. Поредната, в негова защита, поведе прочутият психиатър д-р Цветеслава Гълъбова.

"Да висиш пред къщата на Трифонов е лешоядство. Това коментира шефът на психиатрията ”Св. Ив. Рилски” във връзка с опита на журналистката Ива Николова да издири лидера на партията, на която българския народ гласува доверие за управление.
 
Ето какво написа психиатърката, която беше нескрит противник на управлението на Бойко Борисов:

"Копролалията (букв. - лайняна реч, говорене на глупости - бел. ред.) като "Журналистически" похват - мнение от един психиатър, който прави разлика между психопатология и личностова патология.

Покрай информацията за здравословното състояние на г-н Станислав Трифонов, изплува и друга - съществото Ива Николова, се курдисало вчера заедно с други едни същества пред къщата му.

Спомних си за напоителните вопли от разни медии, че трябвало г-н Филип Станев да й се извини заради обидни думи към нея. Той го направи в “Лице в лице” преди няколко дни.

Сега ще има ли коментар от “колегите” на “журналистката” за нейното поведение?

Николова, това не е журналистика, а грозно и долно лешоядство.

Там, където родителите не са били на мястото си в първите седем години, и Господ е безсилен!

А на г-н Трифонов пожелавам здраве и пълно възстановяване!"

Още от категорията

Виж всички

Коментари (13)

Тромбети

Тромбети

30.07.2021 | 11:42

Само си представете тая самозабравила се пача какво прави с психично болните когато няма камери! Ако прокуратурата не се занимае с нея, идват сопите! Не познавам друг лекар, който да излъчва такава злоба и жажда за мъст! Алчността й я побърква и е добре да полежи в психиатрията, при създадените от нея условия! Мръсна, долна, високомерна твар!

Отговори
2 2
7/8

7/8

28.07.2021 | 22:55

Много е права!Прекалиха! Жив и здрав да си Слави! България те обича!

Отговори
3 2
Учиндолски летиризъм

Учиндолски летиризъм

28.07.2021 | 12:43

Ибах тоз нарот.

Отговори
4 2
Алтернативи

Алтернативи

28.07.2021 | 10:48

По минусите разбирам че много чифутска пасмина е изчегъртана от държавната софра която окупираха и лапаха като за последно Ами да ПОоСЛЕДНО Но имате алтернативи Или да хванете мотиките и на дългия ред с царца чак до хоризонта или куфарчетата и бегом към Голанските възвишения Там чифутските ви номера може и да минават пред братята араби Знам ли Все пак имате цели две алтернативи Не както вие управлявахте безалтернативно С чифутската ви мракобесническа Диктатура

Отговори
1 2
Книжовник

Книжовник

01.08.2021 | 07:16

Запомнете,че НИКОГА не се употребява думата алтернатива в множествено число.Тя винаги се употребява в ЕДИНСТВЕНО число.Проверете и се ограмотете,за да не се излагате като неграмотник.

Отговори
0 0
Пък и много нагли бе

Пък и много нагли бе

28.07.2021 | 04:35

Много психясъл чифут След три мандата спечелени с манипулаций заплахи рекет да хвъчиш към дъното и случайно изчегъртан от топлото местенце с климатик си е направо за психясване Преди изборите ви казах нагли чифути Стягайте си багажа След всички чифутски номера и изпълнения вече не сте добре дошли в България и нищо добро не ви чака Във всеки град във всяко село има родова памет И ако да се криете със Български християнски имена чифутската ви същост ви издава Юда е сред вас е казал Господ и е добавил По делата ще го разпознавате Е найграхте се Разпознахме ви Юди А и ковчези сме приготвили за вас

Отговори
3 17
Античифут

Античифут

28.07.2021 | 07:18

И ти си за психиатър. Освен чифут, чифутски номера, нещо друго в иначе празната си глава имаш ли? Питам се платен нещастник ли си или само нещастник? Но каквото и да е не ставаш за нищо Чифутче!

Отговори
9 3
Злобар

Злобар

28.07.2021 | 03:14

Що не каза нищо като носеха ковчези, висяха с черни найлони пред къща с деца. А този самовлюбен, злобен самотник разби държавата, родоотстъпник е. Нищо не е създал, освен да опростачи няколко поколения.

Отговори
31 8
Пепи

Пепи

27.07.2021 | 23:09

Не миряса тази жена!Изявите и са като на Рашков и Радев - злобни и диви!Аман!

Отговори
34 8
Чип

Чип

27.07.2021 | 23:00

Има една поговорка , с какъвто работиш такъв ставаш . Психиатрия братче .

Отговори
38 7
Иванова

Иванова

27.07.2021 | 22:20

Уважаема госпожо доктор, добре сте усвоила копролалията, приляга Ви. А да сте чула за логореята нещичко? Кога се грижите за пациентите си? Та Вие сте непрекъснато по телевизиите и говорите ли,говорите...без да кажете нищо. Усмивка от старите ленти, загърната винаги с ефирно шалче. Това сте Вие. И то крива усмивка, озлобена. Питам Ви: защо Вашата "гражданска"съвест спеше, когато истинските лешояди носиха ковчези и черни чували и врещяха пред дома на Борисов в Банкя? Това не беше ли за психиатрична диагноза? Защо мълчание тогава? В онзи дом живеят две деца . Къде бяхте тогава? Скрийте се, сирене се и си гледайте работата, която Ви храни. И престанете да поучавате с надменно и нагло говорене. Всъщност, имате ли близък колега? Посетете го, Вие сте за диагноза. Засрамете се.

Отговори
48 13
мхм

мхм

27.07.2021 | 21:50

Не че нещо, ама другарката е ултра ограничена, пък било тя и шефка на психиатрия!!!

Отговори
50 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?