Следвайте ни

Внучката на Тато се похвали, че отказала да стане вице на Румен Радев

viber icon

Предлагаха ми да стана вицепрезидент на Румен Радев. Няма да кажа точно кой, но бяха хора от БСП. Това се похвали внучката на Тодор Живков - Евгения Живкова в "Неделята на NOVA" по Нова тв, която за малко не изместила Илияна Йотова като вицепрезидент. Досега тази версия не беше огласявана публично.

"Аз отказах, защото знам какво ще ме чака, ако стана", обясни тя и допълни, че според нея Румен Радев се справя с поста си.

"Аз не знам, ако трябваше да взимам решение, дали щях да започна конфронтация с президента. Всяка партия е готова да се върне във властта. Защо Корнелия Нинова да не се справи? Всеки човек може да се справи", допълни тя.

"Борисов не ми е предлагал да ставам депутат. Чрез него е стигала покана до мен да се включа в редиците на НДСВ, но аз вече бях част от БСП и нямаше как да стане това", каза още Живкова. Тя разкри, че между Тодор Живков и Симеон Сакскобурготски е имало тайна среща, но тя е била провалена от други участници в нея. Тези, които бяха инициатори, попречиха на тази среща. Костадин Чакъров беше един от тях. Симеон също е останал с впечатлението, че е умишлено", разказа тя. "Бойко Борисов е умен човек, според мен.

Попил е каквото може от дядо ми. Това, че е наследник на Тодор Живков са просто някакви неща, които се тиражират. Той се грижеше за дядо ми и сме му благодарни за грижите извън неговата фирма, които полагаше. Той пое охраната му и го направи безплатно. Ние имахме друга охрана и нямахме намерение да взимаме Бойко Борисов, но той дойде и нещата се промениха", посочи Евгения Живкова.

"Борисов е премиер вече 10 години, Трябва да има смяна на властта. Българинът стана по-беден, разбира се. Аз лично живея нормално и не се определям като много богат човек. Не знам дали може да има социал-демокрация, след като живеем в пазарна икономика. Държавата може да се намеси в бизнеса, но няма как да развива закритите предприятия, които имаше преди промените. Фабриките са разграбени и е абсурдно да бъдат възстановени", заключи тя.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Нещата се навързаха

Нещата се навързаха

27.12.2020 | 23:53

Ето го човекът на Радев от спалнята на Борисов

Отговори
1 0
Няма не искам Няма недей

Няма не искам Няма недей

27.12.2020 | 21:30

Аааааааааа няма такива Няма Като та турим някой хубав ден на пангара ще си кажеш кой комунисти от БеСеПе та съ навивали И майчиното мляко тогава ще си проклинаш мръсна комуниско днешна капиталиско

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?